Kızıl Goncalar Sezon Finalinde Cüneyd'in Duruşundaki Detay Şaşkına Uğrattı!

Kızıl Goncalar her sahnesi ile izleyiciyi büyülemeyi başarıyor. Sezon finalinde Cüneyd'in annesi ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra surların üstünde duruşu meğer semazen duruşuymuş!

Kızıl Goncalar sezon finali ile Eylül'e kadar akıllardan çıkmayacağa benziyor. Sosyal medyada dikkatli izleyiciler dizi hakkında yorumlamalar yapıyor.

Dizinin finalinde Vahit, Cüneyd'e annesinin ölümü ile ilgili tüm gerçekleri söyledi. Cüneyd, annesinin intiharına kendisinin sebep olduğunu düşündü.

Yaşadığı şokla birlikte Zeynep'i de geride bırakarak dergahtan ayrılan Cüneyd, surların üstüne çıktı. Annesi gibi intihar edecek zannettik.

Ancak Cüneyd bir eli yukarda diğer eli aşağıda kalacak şekilde gözlerini kapattı. Daha sonra yalnızca kıyafetlerini yerde gördük. Kendisi 'kuş olup uçtu.'

Tam da o sahnenin anlamını öğrenen izleyici sosyal medyada Cüneyd'in semazen duruşu yaptığını ve o sahnenin anlamını paylaştı. Oldukça ilginç bir yorum ortaya çıktı. Bakalım siz ne düşüneceksiniz...

👇🏻

twitter.com
twitter.com

Buyrun yorumlara...

twitter.com

Popüler İçerikler

Ünlü Market Zincirinden Şaşırtan Karar: Nakit Alışverişi Kaldırıyorlar!
Yılmaz Özdil, Özgür Özel Kavgası Büyüyor: CHP'den 'Haddini Bil' Çıkışı!
Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!
YORUMLAR
22.05.2024

Bu detayı görmek için biraz kültürlü olmak yetiyor zaten ama kendi insanımızdan bunu beklemek biraz abes. Dindar olmaya da gerek yok insan yaşadığı ülkenin sembol isimlerini, hareketlerini de az çok bilir ya. Sonra önüne gelen kandırıp güdüyor.

22.05.2024

saçma sapan diziler ve saçma sapan konular ve tipler için tek düşündüğüm bu dizilerin toptan kalkması. paralı platformlar olmasa bizim tv kanallarında seyredilecek hiçbir şey yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ