Kızıl Goncalar Senaristi, Yeni Sezonun İddialı Dizisini Yazacak!

İlk sezonuyla televizyonda fırtınalar estiren Kızıl Goncalar sezonun en iddialı işi olurken, 2. sezonunu şimdiden iple çekmeye başladık.

Senaristliğini Şükrü Necati Şahin'in üstlendiği Kızıl Goncalar televizyona yepyeni bir soluk kazandırırken, Kızıl Goncalar senaristinin yeni bir dizi için çalışmalara başladığını öğrendik.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şükrü Necati Şahin, yine Gold filmin yapımcılığını üstleneceği "Çiçekler Açar" dizisinin senaryosunu yazıyor.

Sosyal medya hesabından diziye ait senaryodan kısa bir kesit paylaşan Şahin, İzmir’in şanlı Kurtuluş mücadelesi yıllarında geçen dizide Ayşe adlı köylü bir kadınının şapka devrimiyle beraber kaderini yeniden yazıp bir stil ikonuna dönüşme hikâyesini kaleme alacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Rüya Öldü mü? Yabani'nin Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!
Mimar Selim Bey, Evim Şahane'deki "Kanlı Anı Köşesi" Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!
MasterChef'te Ayşe'nin "Yarı Canlı" Kuzu Pirzolası Şefleri Şoka Soktu!
Emniyet Müdürü Olacak: Arka Sokaklar'ın Yeni Sezonuna O Oyuncu Geliyor!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
09.08.2024

Hahaha uzun yıllardır Türk dizilerinden uzak duruyordum. Bu kuralımı Kızıl Goncalar ile bozmuş ve haftalık takip etmiştim. Senaristin konuyu anlatış tarzı beni aslında diziye ısındırmıştı. Umarım kalitesini bozmaz ve yeni dizisini de zevkle izlerim.

10.08.2024

Heyecanla bekliyor olacağım bir dizi daha, Yalı çapkının senaristi kadınları aşağılar ve o bir kadındır ! Ama bu adam kadınların ne kadar güçlü olduklarını gösteren bir dizi yapıyor... O zaman şunu demek istiyorum "kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır " Güçsüz yazılan Seyrana karşı güçlü yazılan Ayşe .

Off yine bir akşamımı iptal edecek belli ki😍

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ