Kızıl Goncalar'ın Naim'i Mert Turak Rolü Yüzünden Başına Gelenleri Anlattı!

“Kızıl Goncalar”ın Naim'i Mert Turak, rolü hakkında Cumhuriyet gazetesinden Deniz Ülkütekin'e samimi itiraflarda bulundu.

"Naim" olabilmek için tırnaklarını kökünden kestiği öğrenilen oyuncu "Bir kere metroda Naim gibi birini görmüştüm, tırnaklarını kökünden almış..." diye doğruladı.

Senaryoyu ilk okuduğunda “Bu adam her günü oruçlu geçiriyordur" diye düşünen oyuncu günde tek öğüne düşmüş ve yemeden içmeden kesmiş, kendini!

Naim olmanın zor olduğunu ve ona alışmanın da zorlayıcı olduğunu belirten oyuncu, "Naim benim günlük hayatta “Tüh be buraya geldik de bir kahve vermediler” diyeceğim yerde “Bir kahve alamıyor muyuz” diyebilecek bir adam. Sıradan insanın küçük hesaplarını filtre etmek konusunda beni revize etti Naim" dedi.

Dizinin ardından dışarda da tanınan Turak, alışveriş yaparken teyzenin birinin kendisine “Puh, Allah cezanı vermesin” diye öfkelendiğini de anlattı.

İlginizi çekebilir:

Hangi Oyuncuyla Bir Akşam Yemeği Yemek İsterdin?
Kızılcık Şerbeti'ne Görkem'in Anneannesi Geliyor! Pembe ile Aralarında Neler Olacak?
Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin Gözündeki Tuhaflığı Dikkatli Bir İzleyici Çözdü!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR

Muhtesem bir oyuncu, şu emeği ve özeni herkesler işinde gösterebilse keşkeeee =)

08.07.2024

saçma sapan karakterler, saçma sapan diziler. canlandirdiklari tipler zaten gerçek hayatta da çok saçma ve itici tipler. yok cemaatmis, tarikatmis... ilkel, çağdisi, birey olmanın kabul edilmediği, köle düzeni yobaz bir yapilanmalar. kadınları hiç söylemiyorum ki zaten bu kafalara göre kadın erkeğin bir kölesi. kadinlar da köleliği kabul etmiş gibi. ama kölelik, bu tip oluşumlar ve yaşam biçimleri özgürlük olarak kabul ediliyor. Ne güzel. ama merak ediyorum, farzedelim ki herseye bunlar karar veriyor olsun, o zaman kendileri de insanların istediği gibi giyinmesine, yiyip icmesine, inanıp inanmamasina musade edecek, buna hoşgörü ile bakacak ve ne yaparlarsa yapsınlar canım, burası özgür bir ülke... diyecekler mi?. öyle olurlarsa ise hiç bir sözüm ve itirazım yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ