Kızıl Goncalar'daki "Ahilik" Tartışmasından MasterChef'teki Dilara Sorununa TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

30 Kasım Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Yalı Çapkını'nda düşen reytinglerin ardından ilk sezon dizinin senaryosunu yazan Mehmet Barış Günger'in geri döndüğü duyurulmuştu. 48. bölümün öyle bir fragmanı yayınlandı ki, senaristin döndüğü fragmandan bile belli oldu!

Detaylar:

Senaristin Döndüğü Belli Oldu! Seyran'ın Ferit Dahil Herkese Posta Koyduğu Yalı Çapkını Fragmanı Çok Konuşuldu

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde, yarışmacının "ortalama" konulu matematik sorusunda kararsız kalması izleyenlerde büyük şaşkınlık yarattı.

Detaylar:

ODTÜ Mezunu Jokeri de Bilemedi! Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacı Heyecandan Ortalama Hesaplamayı Unuttu

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde kaptan Hasan ve Dilara arasında büyük bir tartışma yaşandı. Potada 5 kişi Dilara'nin ismini yazarken Dilara, Hasan için 'iyi bir kaptan değilsin' deyince ortalık karıştı.

Detaylar:

Yarışmayacak mı? MasterChef'te Birbirine Giren Hasan ve Dilara'nın Çok Konuşulacak Tartışması

Son olarak Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Şevval Sam, iddialı bir diziyle anlaştı. Ekranlara geri dönen Şevval Sam'ın partneri ise çok konuşulacak bir isim!

Detaylar:

Partneri Belli Oldu: Şevval Sam Yasak Elma'nın Ardından Ekranlara Geri Dönüyor

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme yemeği esnasında Hasan'ın yaptığı makarnayı "elleriyle" servis etmesi görenlere "Bu nasıl All Star?" dedirtirken, bu gibi sebeplerle tabakları iptal edilen yarışmacıları akıllara getirdi.

Detaylar:

Bu Nasıl All Star? MasterChef'te Hasan'ın Makarnayı "Elleriyle" Servis Etmesi İnfial Yarattı

ATV ekranlarının yakından takip edilen programı Müge Anlı'da birbirinden tuhaf olaylar yaşanmaya devam ediyor. 9 Kasım'dan bu yana çocuklarının aradığı 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu, internetten tanıştığı kadınla programa çıkageldi.

Detaylar:

Müge Anlı'da Günlerdir Aranan 83 Yaşındaki 'Delikanlı' İnternette Tanıştığı Kadınla Evlendi

FOX ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kızıl Goncalar dizisi Kırşehirliler tarafından tepki görmüştü. Dizideki hayali tarikatın isminin "Ahiler" olmasına tepki çeken Kırşehirliler'den özür dileyen yapım şirketi, fragmanı da yeniledi.

Detaylar:

Kırşehirlilerin "Ahilik" Tepkisi Üzerine Kızıl Goncalar Fragmanı Değiştirildi!

MasterChef'in olaylı yarışmacısı Sergen bu hafta yaptığı açıklamalarla isminden epey söz ettirdi. "Eren, Hasan ve Tahsini ölsem yazmam" diyen Sergen bu hareketiyle tabak kazananları yazacağını açık ederken, Cemre'ye yaptığı zorbalıkları yarışmadan elenen Eda yüzüne vurdu.

Detaylar:

MasterChef Sergen'in Açık Açık "Yarışmacı Kayıracağım" Demesi Üzerine Eda Eteğindeki Tüm Taşları Döktü

2020 yılında Ferdi isimli bir adam, karısı Esra'nın komşuları Cengizile kaçtığını iddia ederek Esra Erol'a damgasını vurmuştu. Beynimizi yakan olayda Esra ve Ferdi çiftinin yeni doğan kız bebeğinin babasının komşu Cengiz olduğu ortaya çıkmıştı. Uzun zamandır haber alınmayan çift cephesinde şok eden bir gelişme yaşandı!

Detaylar:

Esra Erol'a Damgası Vurmuşlardı: Komşusundan Çocuk Yapan Esra ve Aldattığı Eşi Ferdi Arasında Şok Gelişme!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, bugün sabah TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Gündemde fenomenler ve güzellik merkezlerinde döndürülen kapalı kutu olaylar çalkalanmaya devam edilirken, bir dönem Sevim Alan ile ortaklık yapan Nihat Doğan ilginç itiraflarda bulundu.

Detaylar:

Sevim Alan'la Ortaklığını Kavga Kıyamet Bitiren Nihat Doğan'dan Güzellik Sektöründeki "Mafyacılık" İtirafı

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla merak edilen pek çok konuda fikir sahibi olmaya başladık. Bunların başında ise dizi setleri geliyor. Set çalışanları dizi setlerindeki işleyiş hakkında sık sık paylaşımlar yaparken, Adım Farah dizisinde çalışan Onuralp isimli set emekçisinin paylaşımları izleyicileri epey güldürüyor.

Detaylar:

Adım Farah'ta Çalışan Set Emekçisinin Paylaştığı Bomba Kamera Arkası Görüntüler

Müge Anlı'da uzun süre gündemi meşgul eden Bedriye Kılıç olayında Kılıç'ı eşi Tayfur'un öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Tutuklanan koca eşi Bedriye'yi aşağı attığı uçurumu gösterse de ekipler Kılıç'ın cansız bedenine ulaşamamışlardı. Peki davadaki son durum ne?

Detaylar:

Cesedi Bulundu mu? Kocası Tarafından Öldürülen Bedriye Kılıç Olayında Son Durum Ne?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!