Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Zeynep'in Kamera Arkası Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Kızıl Goncalar'ın en sevilen karakterlerinden olan Cüneyd ve Zeynep'in setten kamera arkası görüntüsü yayınlandı.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi, ses getiren senaryosuyla her hafta pazartesi akşamları seyir zevki vermeye devam ediyor.

Karakterleri, senaryosu, diyalogları ve oyuncuların kalitesiyle hepimizi ekran başına kitleyen dizi, reytinglerde de iyi sonuçlar alıyor.

Dizide Seküler ve muhafazakar kesimin çatışmasını izliyoruz. Her haftada da Kızıl Goncalar karakterleri ve sahneleriyle gündem olmayı başarıyor. Cüneyd ve Zeynep de sosyal medyada en çok konuşulan karakterden.

İkilinini sahneleri ve çekimlere dair detaylar da ilgiyle takip ediliyor. Özellikle kamera arkası görüntüleri merak ediliyor.

Sık sık setten çekim görüntüleri izlediğimiz dizinin şimdi de başka bir kamera arkası görüntüsü ortaya çıktı.

Cüneyd ve Zeynep'in geçtiğimiz bölümlerde bir apartmanın çatısında çekilen sahnesinin kamera arkası görüntüsü yayınlandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem ve Fatih'in Düğününden Görüntü Ortaya Çıktı!
Set Çalışanı Dizilerdeki Motor Kazalarının Nasıl Çekildiğini Anlattı!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
02.04.2024

Rtük ceza kestiğinde tepki olarak izlemeye başladım bu diziyi.Güzel bence,toplumsal konuları işliyor en azından diğer dizilerin çoğu birbirinin aynısı gibi hep aynı klişeler.

02.04.2024

Bu hafta Cüneyd ve Zeynep pek gorülmedi.Neden,çünki sevildiler,ilgi gorduler.Abla ve agbileri rahatsiz oldu sanirim.Ama sunu soyliyeyim basrol oyuncularini bu dizide cok secemedim.Birskin kiskancligi illa on planda olmak zorunda degilsiniz.Dizi sektorunde olmasak da az cok duyuyor ce okuyoruz basrol oyuncularinin kaprislerini.Bir de Levent sen bir daha babaaaa diye bagirma,direk kanal degistim.

02.04.2024

KÖTÜLER, DEDİKODULAR, ENTRİKALAR....OLMAZSA OLMAZLARIMIZ... OYUNCULUK SÜPER ARKADAŞ, HER ŞEYE RAĞMEN İZLETİYORLAR... SEVİYORUM BU DİZİYİ....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ