Kızıl Goncalar'da Başı Açık Olduğu için Taşlanan Hande Sosyal Medyada Tartışma Konusu Oldu

Kızıl Goncalar'ın geçtiğimiz bölümünde dergaha başı açık girmek isterken başı açık olduğu için bir çocuk tarafından taşlanan Hande'nin sahnesi tartışma yarattı.

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her yeni bölümü ile seyirciyi ekranlara kitlemeyi başarıyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü yayınlanan bölümü ile Kızıl Goncalar sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Dizide dergaha başı açık şekilde girdiği için Hande'ye bir çocuk taş fırlatmıştı. O sahne X'da yayınlanarak bir kullanıcı tarafından eleştirildi.

Önce o sahneyi bir hatırlayalım👇🏻

Kullanıcı sahnenin saçma olduğunu vurgulayarak, "Bu ülkede kimse açık olduğu için tepki görmemiştir ama sırf kapalı olduğu için binlerce genç üniversitelere alınmamış, yerlerde sürüklenmiştir" diye yazdı.

twitter.com

Paylaşıma diğerlerinden ise itiraz niteliğinde yorumlar geldi.

twitter.com

Yazılanlar tartışma konusu oldu.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in 'Doğa' Göndermeli Paylaşımı Olay Oldu!
Tümör'ün Herkese Bahar'ın Karısı Olduğunu Açıkladığı Sahne Sonrası Milli Yas İlan Edildi!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Cannes'da Esen Birce Akalay Rüzgarına Sevgilisi de Karşı Koyamadı: Hakan Kurtaş'tan Aşk Dolu Paylaşım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
17.04.2024

Amk Urfasında 2 arkadaşımla yemek yemeye gittik. İkisi de şort giymiş ama öyle aman aman bir şey yok yani, Urfa yazlarını bilirsiniz, öyle pantolon giyip gezilmez. Vardık yemekçiye bir kadın sevgilisiyle kavga ediyor ama sevgilisi manyağın tekiydi, masayı yumrukluyordu. Kadının gözlerinin içine bakıyoruz yardım etsek mi diye ama o da bize baktı bir şey demedi ne yapacağımızı bilemedik çıktık oradan. Yürüyoruz herkesin gözü bizde arkadaşlarıma bakıyorlar. Ben çıldırıyorum abaza erkeklerden dolayı etrafıma bakıyorum ki kimse bakamasın. Sonra bizden küçük erkeklerin sözlü tacizine de uğradık günü öyle bitirdik çok şükür. Günümüz Türkiyesinde kapalı kadınlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyor. Urfa'da yaşayan biri olarak tek başıma markete gittiğimde bile arkamı kontrol ede ede, sokak tenhaysa başka yol bulup yolu uzata uzata gidiyorum. Kısacası kapalı bacılarım mağduriyet kasmayın. (uzun oldu ama içimi dökeyim dedim)

18.04.2024

Bu yüzden 2.Mahmud döneminde mürur tezkiresi vardı. İstanbula giriş yapmak için bir nevi iç seyahat belgesi öyle elini kolunu sallayan giremezdi. Şimdi elini kolunu salladigin heryerde o saatte orda ne işi varmış, mini etek mi giymiş diyenlere çarpıyorsun sonrada hep mağdur başkaları oluyor.

17.04.2024

Bu ülkede Atatürkçü aydınlar hedef alındığı halde başı kapalı olduğu için takı tasarım okuyamayan bacılarımız mağdur oldu nedense.

18.04.2024

Genç kızları başı kapalı olduğu için okula almayanlarla Atatürkçü aydınları hedef alanlar aynı kişilerdi. Aydınlanın.

17.04.2024

başı açık diye taşlanan yok mu arap çöllerine bakın irana bakın

TÜM YORUMLARI OKU (14)