Kızı ve Damadıyla Birlikte Balayına Gidip Üstüne Bir de Damadından Hamile Kalan Kaynana

Lauren Wall, Paul Wall tanıştığı zaman henüz 18 yaşındaydı, Sevgililer Günü'nde tanışan çift için masalsı bir hikaye gibiydi ilişkileri.

Lauren ve Paul henüz beş aydır birliktelerdi ve Lauren hamileydi. Çiftin kızları 2004 yılında dünyaya geldi ve evlenmeye karar verdiler.

Ağustos ayında evlenen çifte Lauren'in annesi düğünleri için 15 bin sterlin hediye etti. Düğünden sonra balayına gidecek olan çift de annelerine bir jest yapmak için yanlarında götürdüler, Lauren başına geleceklerden habersizdi tabii...

Balayında annesi ve eşinin çok iyi anlaştığını gören Lauren durumdan çok memnundu, aklına kötü bir şey getirmedi, kim getirirdi ki?

Balayından tam 8 hafta sonra, Paul ile evlilikleri çatırdamaya başladı ve Paul yüzüğünü de çıkararak evi terk etti.

Tabii o zaman Lauren, kocasının kendisini annesi için terk ettiğini bilmiyordu, hatta Julie'nin hamile olduğunu aklından bile geçirmedi.

Lauren'in kız kardeşi annesinin telefonu kullandığı sırada Paul ile olan konuşmalarını yakaladı ve Lauren'e anlattı. Fakat Lauren inanmak istemedi.

Kocası evi terk ettikten sonra annesi ile karşılaşan Lauren, Julie'nin karnının şiş olduğunu fark etti fakat Julie hasta olduğunu ve karnında kist olduğunu iddia etti.

'Annem ilk başta her şeyi inkar etti. İnanamıyordum, dünyada en çok güvendiğim iki insan olan annem ve kocam bana ihanet etmişlerdi. Bu bir annenin kızına yapabileceği en büyük kötülüktü. Beni koruması gerekirken, kocamı çaldı, ailemi ve hayallerimi yıktı. Bu yüzden onu asla tamamen affetmeyeceğim.'

Aylar sonra Julie ve damadının bir bebeği oldu ve evlenmeye karar verdiler.

Tabii bu sırada, Julie kızının kendisini affetmesi için mektuplar yazdı, kapısına gitti. Düğünlerine katıldığını belirten Lauren, görevini yaptığını fakat asla Paul ile iletişime geçmediğini belirtti.

Aradan yıllar geçti ve Lauren kendisine yeni bir iş buldu. Annesi ile de gerekmediği sürece görüşmedi. Daha sonra evlendi ve şu anda 4. çocuğuna hamile.

Yaşadığı olay hakkında 'Ömrümün sonuna kadar güven sorunları yaşayacağım. Evet zaman en iyi ilaç ama annem ve ben bir daha asla eskisi gibi yakın olamayız, ona bir daha asla güvenemem.' diyor.

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Kafasına Ampul Takarak AK Parti'ye Oy İsteyen Kastamonulu Genç
YORUMLAR
21.01.2020

Bir de düğünlerine mi katılmış?! Yavrum sende katıksız salakmışsın yani.

21.01.2020

bi de düğünlerine katılmış aq görevimi yaptım nedir sxmdmdmfmf

Annesinin düğününe gitmiş olacak iş değil ... Birde " asla tamamen affetmeyeceğim " diyor.. Yanlış cümleler bunlar. O senin annen olabilir diğeri de eski eşin olabilir fakat ortaya böyle iğrenç bir olay çıkarsa ben cenazesinin yakınından dahi geçmem ............

TÜM YORUMLARI OKU (54)