Kızı Hâlâ Enkaz Altında Olan Tiyatrocu Orhan Aydın'ın Sözleri Yüzünüzde Tokat Etkisi Yaratacak!

Depremin beşinci günündeyiz. Hâlâ enkaz başında yakınlarından ve sevdiklerinden gelecek güzel bir haberi bekleyen insanlarımız var. Tiyatrocu Orhan Aydın da o insanlardan biri. Tiyatrocu kızı Eylem Aydın'ın enkaz altından çıkartılmasını bekleyen Orhan Aydın, yaşananlara isyan etti. 

İşte Orhan Aydın'ın yüzümüze bir tokat gibi inen sözleri...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremde birçok canımızı kaybettik ve birçoğu da enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Hâlâ enkaz altında olan isimlerden biri de Tiyatrocu Orhan Aydın'ın kızı Eylem.

Orhan Aydın, anneannesinin cenazesi için Hatay'a giden kızı Eylem'in, annesiyle birlikte enkaz altında kaldığını duyurmuştu Twitter hesabından.

Ardından kızının annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altından kurtarıldığını ama kızının hâlâ enkaz altında olduğunu söylemişti.

Ardından Aydın'ın "Kızımı istiyorum... Onsuz olmaz... Duydunuz mu?" sözleri yüreklerimizi yakmıştı.

Depremin beşinci gününde Eylem Aydın hâlâ enkaz altında. Orhan Aydın, gönüllü kişilerin yardımlarıyla enkazdan çıkarılmaya çalışan kızıyla ilgili konuştu.

Orada yaşananlardan da bahseden Orhan Aydın, hem olayın vahametini gözler önüne serdi hem de sözleri yüzümüze bir tokat gibi çarptı.

Gazeteci İsmail Saymaz Aydın'ın sözlerini; "Tiyatrocu Orhan Aydın’ın yönetmen kızı Eylem, beş gündür enkaz altında. Dört gün boyunca bir vinç tedarik edilemedi. Şimdi bir ses bekleniyor." sözleriyle aktardı.

"Arkada gördüğün binada kızım enkazın altında hâlâ. Çıkartmak için canla başla gönüllüler çalışıyor. Afad yok ortada, vicdanlı ve gönüllü insanlar var. Keşke Afad da olsaydı ama ben Afad'ın başlı başına bir afet olduğunu düşünüyorum. Eğitimsiz, canıgönülden çalışan insanlar ama organizasyon yok, koordinasyon yok."

'Buraya gelmeden onlarca tweet attım. Niğde'den yoldan dönmüştüm. Bir gün sonra İstanbul'dan uçakla gelmeye kalktım, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Adana'ya geleceği için 6 saat Sabiha Gökçen Havaalanı'nda bekledim. 9 saate de buraya geldim. Afad'dan yardım istedim, buraya geldim ki kimse yoktu.'

"Kızım yönetmendi. Depremden beş gün önce anneannesinin cenazesi için annesiyle geldi buraya. Annesi ilk gün kurtuldu. O şimdi Ankara'da. Kızımdan da ses aldığını söylüyor arkadaşlar."

'Aşağıda giriş katında bir kız çocuğu var. 12-13 yaşında. Bir kedi var o kız çocuğunun yanında. Oradan anladık, kedi sayesinde biri olduğunu. Ne yazık ki arkadaşlar o çocuğu yitirdiğimizi söyledi.'

"Temel mesele koordinasyon. Bu enkazın altında çöken düzenin kendisidir. Bu düzen bu enkazın altında kalmıştır. Bu deprem 13 milyonluk bir alanı vurmuş durumda ve Hatay onun bir parçası."

'Koordinasyon eksik. Halkımızın önemli bir duyarlılığı var. Tırlarla buraya destek yağıyor. Olağanüstü bir dayanışma. Onda da koordinasyon yok. Burada Kızılay çadırı görmedim, aşevi yok. Sıcak bir şey yiyip içemiyor insanlar. Hatay,  Amik Ovası'yla ünlü. Amik Ovası'nın ortasındaki gölü kim kurutup, oraya kim havaalanını diktiyse; bu bölgede yaşanan facianın temel sorunlarından biri odur.'

Umarız Orhan Aydın sağ salim kızı Eylem Aydın'a kavuşur...

Enkaz Altındayken "Dondurmayı Özlediğini ve Zeynep Bastık Dinlemek İstediğini" Söyleyen Ayfer Duygulandırdı
Taha Duymaz'la İlgili Üzen Haber: "Ses Yok Diye Ölüme Terk Edildiler"
Enkazdan Yeğenini Kurtarabilmek İçin Kolunu Feda Eden Kişiyi Paylaşan Hakan Hatipoğlu Yürekleri Acıttı!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
11.02.2023

Yanlış değilsem kızı kurtarılamadı diye biliyorum... çok üzücü her geçen saat insanların sağ çıkma ihtimalinin azaldığını bilmek canımı acıtıyor.

10.02.2023

Ya bu adamcağız kendi paylaşım yapmamış miydi kızım çıkarıldı şükür diye yalan haber miydi ulan Allah belanızı versin nasıl böyle yalan haber yapabildi iz 🥺

10.02.2023

annesi kurtarıldı ama kızım enkazdan çıkmadı diye paylaşımları var ve hala daha devam ediyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ