Kız Matematiği Videolarından Sonra Şimdi De Erkek Matematiği: "1.78'im Diyen Bir Erkek Asla 1.78 Değildir"

Çok kısa bir süre önce ‘kız matematiği’ başlıklı videolar popüler olmuştu hatırlarsanız.

Şimdi de bu videoların ‘erkek matematiği’ versiyonu çıktı.

Bir kadın, çektiği videoda makyaj eşliğinde erkeklerin değişmeyen davranışlarını sıraladı.

Video kısa sürede viral oldu.

İşte o video;

Sosyal Medya Fenomeni Alfa'nın "9 Yıl Sonra Yoğun Bakımdan Çıkmış Bir Fenerbahçeli" Videosu Viral Oldu
Çok Güzel Hareketlerin Sevilen İsmi Cemile Canyurt Viral Olan Bentley Reklamının Toros Versiyonunu Çekti
Dilan Polat'ın Meşhur Altınlı Kahvesinin Bir Acayip Versiyonunu Yapan Kadın

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
23.10.2023

Hanımların kendi elleriyle pohpohlayıp, yarattıkları affedersin ne kadar yarak kürek eleman varsa hepsini saymış. Beklentileriniz yüksek olduğundan omurgası oynak, aklı bacak arasında ne kadar denyo varsa binbir türlü kıvırma ve yalanla peşinize takılıyor, her şeyi elden beklediğiniz için ve zaten bu tipleri sevdiğiniz için sürekli bunlarla karşılaşıyorsunuz, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz yani. Aynı kalıptan çıkmış gibi rolden erkeklik yapan, mafya dizileri izleyip, holigan takılan ama aslında 6 yaşındaki oğlan çocuğuyla aynı karakteristik özelliklere sahip, üç dakikadan fazla ciddi kalamayıp işi gücü çene yapmak, taş*k geçmek olan tipleri özenle seçtiğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Hoş, Türkiye piyasasında da onlar iş görüyor ama bunda sizin katkınız çok emin olun. Çünkü hedef adam olmak değil de üremek olunca erkeklik kadınlara göre şekillenir. Muz isterseniz muz, şeftali isterseniz şeftali getirirler. O yüzden tencere kapak gibi birbirinizi bulacaksınız sürekli.

23.10.2023

Makyaj videolarını izletmek için saçma sapan şeyleri konu eden kadın karşısınız da neden makyaj videoları tutmuyor artık

23.10.2023

Boy konusunda kadınlar da en az erkekler kadar kompleksli yalnız. Çıkın dışarı sorun 160-163 cm'den kısa kadın bulamazsınız. Sanırsın Victoria Secret mankenlerinden oluşuyor koca ülke. 145-155 cm boylarında olan kadınlar bile boylarının 162-163 cm olduğunu iddia ediyor. Bir de böyle küsuratlı sallıyorlar ki gerçekçi görünsün sadfadsgafsfsdag. Halbuki erkek için de kadın için de boy önemli değildir. Bunu kompleks haline getirmeyin. Zehir gibi çalışan içi dolu bir beyin ve ahlakla vicdanı kendine kılavuz edinmiş güzel bir kalp tüm kapıları açar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ