Kız Kıza Hindistan'a Tatile Giden İki Arkadaşın Eğlenceli ve Samimi Hikayesi

Şüphesiz ki Hindistan deyince hepimizin aklına öncelikle ne kadar kalabalık olduğu, keşmekeşi ve karmaşası gelir. Böyle düşünmemiz gayet normal çünkü 1 milyar 375 milyonluk nüfusu ile Çin'den sonra dünyanın en kalabalık ülkesidir Hindistan. 

Ancak ön yargıları az biraz kenara bırakabilirseniz bu kalabalık ve kargaşaya rağmen size sunacağı yüzlerce hatta binlerce büyülü şeyi de vardır. Dünyada aşk uğruna yapılmış en görkemli yapıtlardan biri olan Tac Mahal'in ev sahibi, Budizm'in kurucusu Buda'nın ülkesi, birbirinden renkli ve güzel insanların evidir Hindistan. 

Söz konusu Hindistan olunca bir aşk-nefret ilişkisi vardır derler; ya aşık olursunuz ya da nefret edersiniz, arası yoktur. Birazdan tanışacağımız iki kız arkadaş tatilleri için Hindistan'ı tercih etmiş ve bizlere aslında bu ülkenin insanlara sunacak ne kadar çok şeyi olduğunu birbirinden güzel resimler ve en eğlenceli videolar ile kanıtlamışlar. 

Bu yazıyı okuyunca bir sonraki seyahat destinasyonunuz için Hindistan'ı listeye alacağınıza şimdiden eminiz.

Benimle Hindistan'a gelir misin kanka ?

İnanması güç ama burada anlattıklarına göre her şey telefonda sorulan bir soruyla başlamış ve 10 gün içerisinde kendilerini plansız, programsız ve rezervasyonsuz şekilde 15 günlük bir Hindistan seyahatinin içerisinde bulmuşlar. Allah herkese böyle kankalar nasip etsin biz kankamızı arıyoruz 'msglm cnm snr arıyım' diye mesaj atıyor kitapsız.

Kız başınıza Hindistan'da işiniz ne!

Ülke Türkiye olunca verdikleri karar öyle pek takdir görmemiş hatta en çok karşılaştıkları soru 'kız başınıza Hindistan'da ne işiniz var' olmuş.  Yakalanabilecekleri hastalıklardan, dolandırılabilme ihtimallerinden, görebilecekleri pislikten ve başlarına gelebilecek türlü çeşit beladan başka işe yarar bir tavsiye de alamamışlar! 

Ancak onlar tüm bu ön yargılara kulak tıkayıp sırt çantalarını kaptıkları gibi yola çıkmışlar ve yoğun iş hayatlarına Hindistan seyahati ile 2 hafta mola vermişler. Yaşadıkları maceralar ve güzellikler ise kız kıza Hindistan'a değil Mars'a bile gidilebileceğini göstermiş.

Tac Mahal

Babür İmparatoru Şah Cihan'ın kaybettiği eşi Mümtaz Mahal için yaptırdığı ve dünyada aşk için dikilmiş en büyük ve en güzel anıt olarak kabul edilen Tac Mahal'i ziyaret etmişler.

Hindistan'da ünlü gibi hissetmek

Tac Mahal'i gözümüz kapalı bulabiliriz

Halhal kaçakçıları

Hint kınası

Çölde çay keyfi

Rajasthan Bölgesindeki Jaisalmer şehrinde bulanan Thar Çölünde bir gece geçirmişler. Önce gece kumların üzerinde dolaşan böceklerden korkmuşlar ama sonra gecenin bir yarısı üzerlerine düşecek gibi duran milyarlarca yıldızı seyrederek uykuya dalmışlar.

Diş fırçalamak orucu bozar mı ?

Renk cümbüşü

Hindistan'a gidip bu şehrin size sunduğu renklerden etkilenmemek mümkün

mü? Kadın erkek fark etmeden pembesiyle, moruyla, sarısıyla herkes rengarenk bu ülkede. Tüm fakirliğine, bazı şehirlerdeki tüm geri kalmışlığına rağmen bu ülkede yaşadığınız her an fantastik bir masal karesi gibi.

Tren ve otobüs seyahatleri

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesinde olduğunuzu düşünürseniz tren ve otobüslerin ne kadar kalabalık olacağını tahmin edebilirsiniz. Turistler için daha konforlu bir seyahat amacıyla trenlerde özel vagonlar ayrılmasına rağmen daha uygun bütçeli bir seyahat ve halkın içine daha çok karışabilmek için Zeynep ve Deniz düşük bütçeli kompartımanlarda seyahat etmeyi tercih etmişler. 'Bu ülkeye adım attığımız günden beri asla yalnız seyahat eden iki kız gibi hissedip tedirgin olmadık, tren ve otobüslerde de bizi rahatsız edecek hiçbir şey yaşamadık' demişler.

Yorgun mu? Kim? Biz mi? Yok Canımm

Fil aşkı

Otobüs tren falan kesmeyince bu sefer yolculukta sıra file gelmiş.

Yok deve!

Evet evet bakmışlar fil de kesmiyor deveye binmişler

Mutlu insanlar ülkesi

'Bu kadar yokluğun ve fakirliğin içerisinde insanların hiç söylenmeden, hiç bağırmadan, hiç şikayet etmeden ve kendinden olmayanları bu kadar sıkı kucakladığı başka bir yer var mıdır bilmiyoruz. Hindistan'da herkesin size verecek kocaman ve sıcacık bir gülümsemesi var' diye tarif etmişler bu büyülü ülkeyi.

Ben de kendimden ayrılsam çok üzülürüm

15 günde 10 şehir!

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
13.10.2016

Hindistan seyahati düşünenlerin kesinlikle incelemesi gereken harika bi paylaşım

O kadar özendim ki size anlatamam ..İlk gitmek isteyeceğim yerdir Hindistan.. Umarım benim de öyle bir şansım olur :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ