Kız Çocukların Örtünmedikleri İçin Babalarının Tecavüzüne Uğradıklarını Söyleyen Din Öğretmeni ve Yorumlar

Bazen sosyal medya uygulamalarında öğretmenlerin öğrencileriyle yaşadıkları tatlı, sevimli anlara şahit oluyoruz. Onları okudukça gözlerimizden kalpler çıkıyor adeta. Tabii bu her zaman için geçerli değil maalesef... Söylemleriyle, davranışlarıyla öğrencilerine travmalar yaşatan, öğrencileri büyüme sürecinde olumsuz etkileyen öğretmenlerimiz de ne yazık ki var. Şimdi sizlere o örneklerden biri göstereceğiz. Bir eğitimcinin kurduğu iğrenç cümleleri okuyunca küçük dilinizi yutabilirsiniz...

Birey olarak anne ve babamızın ardından bağ kurduğumuz, ailemizin gözü kapalı güvenerek bizleri emanet ettiği kişiler kuşkusuz öğretmenlerimizdi.

Bu kutsal mesleği icra eden örnek aldığımız öğretmenlerimizin bizlerle konuşma tarzları, davranışları, söylemleri, yönlendirmeleri, kurdukları sevgi bağları her çocuk için önemlidir. Küçük yaşlardan itibaren ellerine teslim edildiğimiz bu kişilerin bizlerle kurduğu iletişim büyüme süreçlerinde fazlasıyla etkili.

Çoğumuz bazen öğretmenlerimizle olan güzel anıları hatırlarız ya da sosyal medyada öğretmenlerin ya da öğrencilerin yaptığı sevimli paylaşımlara şahit oluruz. Keşke her şey böylesine sorunsuz olsa değil mi? Ama maalesef bu her zaman için geçerli değil! Söylemleri ve davranışlarıyla öğrencilerini olumsuz yönde etkileyen öğretmenler de var.

Twitter'dan "@leeknowxtr" isimli kullanıcı buna örnek olacak bir durum anlattı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin kız çocukların örtünmedikleri için babaları ve başka erkekler tarafından tecavüze uğradıklarını söylediğini paylaştı.

@leeknowxtr

Bu ağızları açık bırakan paylaşımın ardından din öğretmeni tepki çekerken kimileri de yaşadığı benzer olayları anlattı.

Böyle bir söylemde bulunan bir öğretmenin artık sınıfa bile alınmaması gerekiyor. Tabii eminim ki şikayet edilse bile bu mesleği yapmaya devam edecek...

İnsan bazen söylemek istediklerini yutkunmak zorunda kalıyor...

Sizin düşünceleriniz neler?

Geçmişte Öğretmenlerinin Zorbalıklarına Maruz Kalan İnsanlardan 15 Travmatik Hikaye
Maaşların Giderleri Karşılamadığı Bu Süreçte İşçilerin Geçinmek İçin Bulduğu Çözüm Yolları İçimizi Acıttı!

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR

biliyorum artık sizleri de şaşırtmıyor bu olanlar.. öyle bir şey ki bunun olmaması haber olmalı artık. din hocası düzgün konuştu diye haber çıksa şaşırırım sadece.

13.09.2021

Boyle dusunen insanlarla ayni ulkede yasayacaksa cocugumun olmamasi daha hayirli. Biz dustuk o dusmesin bu insanlarla ayni hayata :(

13.09.2021

Kardeşimin okulundaki din hocası ise Atatürkü sürekli kötüleyip Suriyelilerle kardeş olduğumuzu ve onların gelmesi gerektiğini söylüyormuş. Benim kardeşim tabi ki karşı çıkmış, gelip bana anlattı ama inanıp kafası karışan çocuklara ne olacak. Kimi kime şikayet edeceğiz o da ayrı mesele zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (21)