8 Yaşındaki Çocuğu Bisikletle Taciz Eden Zanlı Tutuklandı

İstanbul Esenyurt'ta 8 yaşındaki bir kız çocuğuyla birlikte bisiklete binerek taciz eden 38 yaşındaki H.M.D.  gözaltına alındı. Mahkeme H.M.D.'yi suçlu bularak tutukladı.

Mevlana Mahallesi'nde 12 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde, H.M.D. isimli şüpheli, bisiklet süren 8 yaşındaki E.H.K.'nın yanına geldi. Bisiklete binen şüpheli, çocuğu da ön tarafa binmesi için ikna etti.

Şüphelinin bisiklet üzerinde kız çocuğunu taciz ettiğini fark edenler, müdahale etti. Şüpheliyi bisikletten kaldıran çevrekiler, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi karakola götürdü. Yaşanan taciz anları ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.M.D., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
16.09.2022

Aaaa salmamışlar mı? Neyse çıkar yakında. Rızası vardı, suç tamamen işlenemedi, çığlık atmadı. Aynı hikaye, farklı kişiler.

16.09.2022

Kemik yaşı 18, bedenen gelişmemiş, sanık bundan yanılmış

Pasif Kullanıcı
16.09.2022

Of off nasıl cesaret nasıl bir sapkınlıktır bu. Ulan masum çocuklardan ne istiyorsunuz! Nedenn hala bu haberler/görüntüler bitmek bilmiyor?soyunuz sopunuz kurusun kansız herifler.

16.09.2022

Ben yoruldum artık...bitmeyecek bunlar .... Küfür hazinem bitti...

16.09.2022

Şu isimleri neden gizlersiniz ki ben böyle CMUK'un amk deşifre edeceksin ki herkes bilsin hapisten çıksa dahi insan yüzüne bakamasın. Şimdi burada HMD firmasının ne suçu var? Ne zaman haberlerde kendilerini arasalar bu piç kurusu araya karışmış olacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ