Kız Arkadaşıyla Paylaştığı Fotoğraf Nedeniyle Zorbalığa Uğrayan Ebrar Karakurt Tepkilere Cevap Verdi

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf sonrasında bazı çevrelerce çağdışı yorumlara maruz kaldı ve sevgilisiyle olan paylaşımını kaldırdı. Sonrasında ise yaşananlara tepkisini yine o sevdiğimiz 'kendi halinde' yaptı. Ve sosyal medyada Ebrar'a destek yağdı. Ayrıntılar içeriğimizde...

Ebrar Karakurt'u artık tanımayan yoktur. Kendisi yetenekli, başarılı ve ilham verici bir sporcu.

Başarılı voleybolcumuz, sempatik tavırları, çılgın ve eğlenceli hareketleriyle herkesin sempatisini de kazanmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafa beğeni yağdı. 🏳️🌈

Ancak Ebrar sonrasında fotoğrafı kaldırdı. Bazı haber sitelerinin yaptığı çağ dışı haberler sonrasında ise kendisine destek yağdı.

Ebrar da Instagram hesabından yaptığı ''Ben Böyleyim'' paylaşımıyla yaşananlara tepkisini gösterdi.

Sonrasında ise hem takım arkadaşlarından hem de dört bir yandan Ebrar'a destek mesajları yağdı.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

🌈 Herkesin sevdiğine kimse karışamaz. Seni seviyoruz Ebrar Karakurt. ❤️

Zorunlu editör açıklaması:

Görseldeki içeriği paylaştıktan sonra Ebrar'ı hedef gösterdiğimize dair sosyal medyada birçok yorum yapıldı, hakarete varan ifadeler kullanıldı. Söz konusu içerikte Ebrar kesinlikle hedef gösterilmemiş, aksine kendisi ve ilişkisi övülmüş, mutluluklarının daim olması dilenmiştir. Başlıkta geçen ''olay yarattı'' söz öbeği ise kesinlikle olumsuz bir anlamda kullanılmamıştır.

Yanlış anlaşılmalara neden olan bu durum karşısında kesinlikle Ebrar ve ilişkisi hakkında bir art niyetim olmadığını açıkça belirterek Ebrar'ı veya onu sevenleri üzdüysem özür diliyorum.

Son olarak da Ebrar Karakurt seni seviyorum ve seni kimsenin yem etmesine izin vermem. 💗

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
16.08.2021

iki yetişkin insanın birbirine aşık olması skandal ama 15 yaşında kızın evlendirilmesi caiz, kadının tecavüze uğraması onun suçu falan. Neyse Ebrar bu tarz kişilerin ciddiye alınmaması grektiğini bilecek kadar uzun süredir hayatta diye düşünüyorum

16.08.2021

hak özgürlük vs olayı değil bu.oğlunuz veya kızınız olabilir siz ne kadar kendi cinsiyetlerinde kısıtlarsanız dikte ederseniz mutsuz sorunlu bir birey yetiştirirsiniz cinsel eğilim özenti ile olmaz yaradılış meselesi.erkek bedeninde hapsedilmiş kadınlar kadın bedenine tıkılmış erkekler gördük çoğu yok olup gitti toplum baskısında.başka insanlara zarar vermediği sürece bırakın kısacık ömürlerinde insanlar mutlu olsunlar.Ebrar,ülke olarak başarılarınla gururlanalım kim ne dedi umursama hayallerini kısıtlama mutlu ol.

16.08.2021

bizim ulkece mutluluga alerjimiz var ben onu anladim

16.08.2021

ülkede bütün sorunlarımız bitti de bu kızın kimi sevdiğine mi takıldık !!! bırakın aq ya , kimse mutlu olmasın , herkes tek düze olsun mantığından çıkın !

TÜM YORUMLARI OKU (68)