Kız Arkadaşının İstediği Tarihte Nişan Yapabilmek İçin Aylarca Çalışıp Aldığı Telefonu Satan Genç

Evlilik böyle bir şey değil...

İstediği tarihte nişan yapabilmek için erkek arkadaşının aylarca çalışıp satın aldığı cep telefonunu satmak zorunda kaldığını belirten kadın sosyal medyada gündem oldu.

O anları ise TikTok'ta "Satıyor diye üzüldüğümde “Ben seni alıcam kızım telefonun lafı mı olur?” Demişti.. İyi ki be adam" diyerek paylaştı.

İşte o anlar: 👇

Kaynak: @berkeasude

Popüler İçerikler

Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
YORUMLAR

la madem para yok nişan da istemeseydin aile arasında bi kurdele kesemediniz mi? ha madem çok nişan istiyosun gelenekçisin ananın babanın hepinizin telini satıp nişan yapsaydın nişanı kız tarafı yapar.. bebe de ayrı mal

19.01.2023

doğru gelenekte öyle ama kız taraf yapsa da bu kız çiçeğini çikolatasını kendisine gelecek nişan bohçası nişan takısı vs. gibi şeyler istemiştir net... yani ona bile giderken erkek taraf eli boş gitmiyor... gerçekten şu gelenek adında iki tarafa da külfet olan şeylerden ne zaman vazgeçilecek... hele bu zamanda.

Hiç boşuna bok atmayın, ömür boyu başüstünde taşınacak kadın işte bu. Beş parasız günlerinde kimseyi terk etmedik de ne oldu.

16.01.2023

İstedigi tarihte nikah olsun diye adama telefon sattıran bu ablamız ilerde istedikleri olsun diye kim bilir abinin neyini sattırır

TÜM YORUMLARI OKU (11)