Kız Arkadaşını Pideciye Götürüp Alman Usulü Hesap Ödeyen Erkek Sosyal Medyanın Gündeminde

Sosyal medya, bir kullanıcının paylaştığı ilginç WhatsApp mesajlarıyla çalkalanıyor. İki sevgilinin özel sohbetinde yaşanan olay tartışmaları da beraberinde getirdi.

WhatsApp mesajlarında genç kızın, sevgilisinin restoranda Alman usulü hesap ödemesine olan tepkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

twitter.com

Herkes kendi cebinin sponsoru olmalı.

twitter.com

👇

twitter.com

Genç kadını destekleyenler de yok değil.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Her nesilde varlar.

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Doktorlar Ameliyatlarda Neden Yeşil Önlük Giyer? Meğer Renk Seçimi Hayatımızı Kurtarıyormuş!
Hindistan Deneyimini Paylaşan Türk Gezgin Sokaklardaki Kapısız Tuvaletleri Görünce Neye Uğradığını Şaşırdı
Arzu Sabancı'dan Yaz Aylarının Kabusu Sinek Isırığına İlaç Gibi Tavsiye Geldi!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.07.2024

Kadın saçmalamış. Kimse senin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil. Sen kadınsın diye sana bakılması, karşındaki de erkek diye bakması gerekmiyor. Eğer onu ihtiyaçlarını karşılayacak biri olarak görürsen, o da farklı ihtiyaçları için gelir sana. Hesabı erkek öder kafasını bırakın artık. Hayat ortak, elbette ya sırayla ödersiniz ya da Alman usulü, kimse kendini kullandırmak zorunda değil.

17.07.2024

Eşimle 20 yıllık evliyiz, 16 yaşında bir kızımız var. Emekliyim. Evimize aylık yaklaşık 50 bin lira para giriyor. Ev bizim, kira derdimiz yok. Eyt'den faydalanıp emekli oldum, emekli olmasaydım eve aylık 80 bin lira girecekti yani kendi isteğimle emekli olmam bize aylık 30 bine mal oldu. Ne çalışırken ne de emekli olduktan sonra ne eşimden ne de kızımdan maddi anlamda en ufak bir trip yemedim. Bir şey istendiğinde yok ise yok dedim. Her ikisinden de hep destek gördüm. Ya ben çok şanslı bir adamım yada olması gereken bu zaten.

17.07.2024

Gelinliğim ödünçtü, bazı ev eşyamız ikinci eldi. Çamaşır makinası aldım (eski) eşimin aldığını söyledim. Evimize gidip gelen mesai arkadaşı eşinin ailesine kuyumcuda kordonu en kalın saati aldırdığını anlatırdı keyifle, adam beni onunla aldattı ve evlendi. Kusura bakmayın ama erkekler böyle kadınlara daha çok değer veriyor.

17.07.2024

sizin bu konudaki fikirlerinizi tebrik ederim ama tek taraflı yargılamanızı da etik bulmuyorum çünkü erkekler için oluşan güvensizlik duygusunu artık bayanlar içinde oluştuğunu gozlemleyebiliyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (18)