Kız Arkadaşından Yediği Tokatlara Yumrukla Karşılık Veren Acımasız Adam

Rusya'da kaydedilen görüntülerde, sokak ortasında kavga eden çift birbirlerine girdi. Kadının bağırışları ve attığı tokatlara tepkisiz kalan adam daha sonra acımasız bir şekilde kadını yere serdi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
09.06.2016

Çoğunluk kadını haklı bulur hatta sinirlenirler.Bu bir hatadır.Karşılıklı tartışma sonucu ikisi de birbirine vurdu tek fark adam kadını yere serdi ki 1-1.30 dakika boyunca adam kadından gelen saldırılara tepki vermeyip sarılmaya çalıştı.Gender Equality diye birşey var ki buna göre iki tarafta eşit yani iki cinsiyette. Kadın vurduğunda cesur gözükür ve alkışlanır ama erkek vurunca yuhlanır hatta diğerleri tarafından tartaklanır.Ondan sonra derler ki cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz.Asıl ayrım yapanlar belli...Say no to Feminism.Say yes to Gender Equality...

09.06.2016

bu nasıl bir ilişki amına koyim

Kusura bakmayın da kadın ağır bir şekilde kaşınıyor.Var gücüyle en az on tane tokat atıyor.Vücuduna defalarca yumruk atıyor.Tekmeler savuruyor adamın kulağını çekiyor.Adam buna rağmen put gibi duruyor en sonunda bir şey yapmasın diye sarılıyor ama kadın yine muhtemelen tahrik ediyor ve adam çileden çıkıyor.Keşke yapmasa tabi ama kadın da yapmasın abi sen bir yumrukta seni yere serebilecek bir erkeğe sırf kadın olmanın arkasına saklanarak vuramazsın.Yazık olmuş keşke hiç yaşanmasaymış.

Ya ikisi de bir şey yapmasın insanca konuşsunlar.Kadın da vurmasın erkek de anlaşamıyorsanız da ayrılın ya uzaklaşın birbirinizden.Neden inatla yan yana duruyorsun.Gerçekten anlamak zor.

TÜM YORUMLARI OKU (101)