Kıyılarımızın Bedelsiz 2047 Yılına Kadar Katarlılara Devredilmesi Vatandaşı İsyan Ettirdi!

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, “Katarlıların Antalya Limanı’nı 2047 yılına kadar işletebilmelerine olanak sağlayan” maddeyi iktidar yeniden “torba teklife” ekledi. Bu kıyak da vatandaşın tepkisine neden oldu.

İktidar daha önce geri çektiği “Katarlıların Antalya Limanı’nı 2047 yılına kadar işletebilmelerine olanak sağlayan” maddeyi yeniden “torba teklife” ekledi.

Liman 2028 yılına kadar Katarlı şirket tarafından işletilecekti. Şimdi yasa ile bu süre 19 yıl daha uzatılmış oldu. Böylece şirket 2047 yılına kadar bu limanı işletebilecek.

Detaylar burada;

Torba Teklifte Sürpriz Kıyak: Antalya Limanı'nı 2047'e Kadar Katarlılar İşletecek

Bu kıyak da vatandaşın tepkisine neden oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
15.12.2021

Zamanında Katar uçak hediye etmişti kendilerinin masrafı fazla diye satışa çıkarttığı uçak yada uçaklar neyin karşılığında diye sorulmuş ve dostluk falan denmişti öyle olmadığı bir kez daha anlaşıldı. Kimse kimseye dostluk ayağına uçaklar hediye etmez dediğimizde anlamamıştı aktroller ama neyse eminim bu kararı da savunurlar kesin. Acaba o limanlardan geçirilen şeyler denetlenecek mi gerçekten bunu da soralım bakalım.

15.12.2021

Hadi bunları biliyoruz kurtulmamız lazım tez vakitte ama onca muhalefet partimiz var neden çökmüyorsunuz her beraber olup bu durumun üzerine aklım almıyor 🤬🤬

15.12.2021

valla kardeş ben de anlamıyorum bu kadar basiretsiz,beceriksiz bir muhalefet nasıl olur?Resmen seçimi kaybetmek için uğraşıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (5)