Kıyamet Senfonisi! Almora'yı Muhteşem Şarkıları Eşliğinde Tanımaya Ne Dersiniz?

Almora Türkiye’nin ilk gotik metal grubu olarak dünya çapında da ün sahibi oldu. Senfonik Rock denilen janranın uzun yıllar ülkemizdeki tek temsilcisi olduğu gibi, dünyanın pek çok yerinde müzikal işbirlikleriyle birlikte adından sıkça söz ettirdi.

1. Almora - Cehennem Geceleri

2. Almora - Kıyamet Senfonisi

3. Almora - Kaf Dağının Ardında

4. Almora - Shehrazad

5. Almora - Kaf Dağının Ardında

6. Almora - Almora Su Masalı

7. Almora - 1945

8. Almora- Kalihora's Song - Cehennem Geceleri

9. Almora - İyiler Siyah Giyer

10. Almora - Princess of Rain

11. Almora - Candle In The Night

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
27.06.2021

rock müziğin az metal müziğin hiç değer görmediği ülkemde müziğe ilgi duyanlar bile bilmiyor almorayı. yabancılar bile daha çok bilip önem veriyordur yerli grubumuza. / "kıyamet senfonisi "ve "güneşin ozanları" bende ayrı bir yerleri var...

03.06.2021

lisede ne dinlerdik sene 2007-2008

20.10.2021

Çocukluğumdan beri dinliyorum. Kendisiyle tanışmam çok ilginç oldu. Windows XP bilgisayarım vardı o zamanlar sokakta oyun oynarken yerde bir CD bulmamla başladı serüven. Basit 700mb bir CD'idi. Alıp yerden üstüne baktım tahta kalemle ALMORA yazıyordu, arkasına baktım az çizilmişti, klasik hohlama tekniğiyle arkasına buhar yaptım dizimle sildip eve gittim, açıp taktım heyecanlıydım ve hemen içindeki Almora klasörüne girdim. Sanki çok gizli bir şey bulmuşum gibi o ufak aklımla sevinmiştim. İlk sırada Cehennem Geceleri yazıyordu içimden kendi kendime "oha cehennem" falan diyorum. Winamp yüklü.Hoparlör var. Başladı, kız korkutucu bi sesle bir melodi söylüyordu, dinlerken tüyler diken olmuştu.Gözlerim fal taşı gibi açıldı. O günden beri hastasıyım. Oyunlardaki ismim hep Almora oluyor. Soner Canözer'e bizi böyle güzel müziklerle tanıştırdığı için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca kendisinin 3 adet kitabı mevcut.

TÜM YORUMLARI OKU (4)