Kıyafet Sansürü mü? İbo Show'a Çıkan Oryantal Didem'in Sıfır Dekolteli Dansöz Kıyafeti Tartışma Yarattı

Hayatımda hiç böyle bir dansöz kıyafetine denk gelmemiştim...

Kaldığı yerden son gaz devam eden İbo Show'un dünkü bölümünde Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem konuk olmuştu.

Dün akşama bombasını vuran iki olay vardı: İlk bomba oryantal Didem şovunu gerçekleştirirken kafasını başka yerlere çevirip asla izlemeyen Bülent Serttaş oldu!

👇

İbo Show'a Katılan Bülent Serttaş Oryantal Didem Dans Ederken Başka Tarafa Bakınca Goygoycuların Diline Düştü

Her ne kadar Bülent Serttaş'ın bu hareketi üzerine şakalar yapılsa da başta Hadise olmak üzere Serttaş'ın bu hareketi tepki gördü, Didem Kınalı'ya destek geldi.

Hadise paylaştığı bir hikayeyle 'Dans alkışlanır' ve 'Dans sanattır' sözlerini paylaştı.

Didem Kınalı ise 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamayla tepkisini ortaya koydu: "Büyük bir saygısızlık. Orada dans ve sanat var!"

Açıklaması ise şu şekilde: 'Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede Bülent Serttaş bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var.'

Bir diğer konu ise Didem'in son derece sansürlü, hiç de alışkın olmadığımız oryantal kıyafetiydi. Twitter kullanıcıları aradan geçen yıllarda kıyafetin nasıl değiştiğini gözler önüne serip yeni bir tartışmaya imza attı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım 👇

twitter.com
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Enteresan Tarzı ile Dikkatleri Çeken Üvey Kızı Ella Emhoff
Armağan Çağlayan'ın Instagram Hesabında Yaptığı LGBTİ+ Haklarını Savunan Paylaşımına Gelen Tepkiler
"Kadın Olmayı Seviyorum" Diyerek Eteğindeki Regl Kanını Paylaşan Yazar Leandra Medine Cohen Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
YORUMLAR
31.01.2021

Adam dansözü izlemek g. tüne bakmak istemedi belki! Belki karısından korktu! Belki aralarında husumet var protesto etti! Mecbur mu bakmaya? RTÜK dansöz kıyafeti gitmek yasak demiş kadın resmen abiye ile dans etmiş. Buna takılmıyorsunuz ama adam kadının g. tüne bakmamış diye 1 Ton laf ediyorsunuz! Hadise kusura bakmasın sanat bu değil 😏

31.01.2021

dans eden bi kadına baktığında sadece götüne mi bakarsın? ona seks objesi gibi değil de bir insanmış gibi bakamaz mısın? hayır bakamazsın. bu yüzden sen eksik kal, bakma aq.

31.01.2021

ciplaklik medeniyetse hayvanlar bizden daha medeni diyen birinin direkt geri zekali oldugunu varsayabilirsiniz, baska hicbir sey soylemesine gerek yok :)

31.01.2021

Yarın öbür gün kadın volaybolcuları,balerinleri,yüzücüleri, basketbolcuları, jimnastikçileri, artistik patinajcıları vs de haşemayla izlemeye başlarsanız aaa nolduk ya demezsiniz herhalde andavallar sizi!

TÜM YORUMLARI OKU (37)