Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkayalı Aile'den Yeni Sezon Fragmanı Geldi: Yine Çok İddialı!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı 'Aile' dizisi geçtiğimiz sezonda reyting sıralamalarını alt üst etmişti. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Aile, konusuyla da izleyenleri derinden etkilemeyi başarmıştı. Sezonun en başarılı dizileri arasında gösterilen Aile'nin yeni sezon fragmanı da yayınlandı!

Bakalım yeni sezonda izleyenleri neler bekliyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile, geçtiğimiz sezonun yakından takip edilen dizileri arasındaydı.

Başrollerinde sevilen isimler Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile, uzun bir süre izleyenler tarafından beklenmişti. Çekimlerinin İzmir ve İstanbul'da yapıldığı Aile, daha ilk bölümüyle büyük bir heyecan yaratmıştı.

Gerek başarılı oyuncu kadrosu gerek konusuyla dikkatleri üzerine çeken Aile, sezonun en çarpıcı dizilerinden birisi haline geldi.

Aslan ve Devin karakterlerinin aşk hayatlarının yanısıra aile sırlarının işlendiği dizi, çarpıcı sahneleriyle gündemdeki yerini korumuştu. İlk sezonda 13 bölümüyle ekranlara gelen Aile, sezon finaliyle bomba gibi bir veda yapmıştı.

Aile'nin yeni sezonun 3 Ekim'de izleyenlerle buluşacağı açıklanmıştı.

Yeni sezon dizileri teker teker ekranlara dönmeye başlayınca, sezonun en beğenilen dizilerinden Aile'nin yeni bölümü ise büyük merak konusu olmuştu. Yayın tarihi açıklanan dizinin yeni sezon fragmanı da büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Aile 'nin ilk sezonu, Devin'in hamile olduğunu Aslan'a söylemesi üzerine büyük bir kaos çıkmasıyla sona ermişti hatırlarsanız.

Hamile olduğunu ancak bebeğini dünyaya getirmek istemediğini söyleyen Devin'i ikna etmek ve mutlu bir yuva kurulacağına inanmak Aslan'a düşer. Fakat Aslan, Devin ve Cihan'ın hala seans yaptıklarını öğrenince artık yüzleşme vakti gelmiştir...

Bakalım yeni sezonda Aslan, Devin'i yeni bir aile kurmaya ikna edebilecek mi?

Aile'nin yeni sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz!

Aile Yeni Sezon Fragmanı;

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!