Dev Bir İsim Daha! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkayalı Aile Dizisi Şampiyonlar Ligi'ne Döndü!

Mafya dizisi izlemeyi sevenlere müjde! Ay Yapım imzalı Çukur, İçerde ve Üç Kuruş'un ardından yepyeni bir mafya dizisi Show Tv ekranlarına geliyor.

Yaşadığı telif sorunları nedeniyle Sopranos'un serbest bir uyarlaması olarak ekran serüvenine başlayacak 'Aile' dizisi kısa bir zaman sonra sete çıkıyor.

Son olarak Çarpışma dizisiyle ekranlarda olan Kıvanç Tatlıtuğ, sezonun iddialı yapımları arasında değerlendirilen Aile dizisiyle bomba gibi bir dönüş yapıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Netflix yapımı Yakamoz S-245’de başrolü paylaşan Özge Özpinçci'nin Aile dizisinin kadının başrolü olacağı bekleniyordu.

Şimdiden milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başaran Aile'de, güzel oyuncuyu ''Devin'' karakteriyle izleyeceğiz.

Yayınladığı döneme damgasını vuran ve hala etkisinde kaldığımız Çukur'u aratmayacağı söylenen Aile dizisi, suç ve mafya temasıyla merak konusu oldu. İlgi uyandıran bir konusu olan yapımın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü.

Kadrosuna son olarak Ushan Çakır'ı dahil ederek sosyal medyada bir kesim tarafından eleştirilen Aile dizisine bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aile adlı yeni dizinin oyuncu kadrosuna Levent Ülgen dahil oldu.

Son olarak Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünü paylaştığı Baba dizisinde rol alan usta oyuncu, Aslan'ın (Kıvanç Tatlıtuğ) amcası Aslan’ın amcası İbo karakterini canlandıracak.

Gizemli hayatı, şık giyinişi ve olmazsa olmaz bastonlarıyla Aile dizisinin tansiyonunu yüksek tutacak Levent Ülgen'in nasıl bir bir performans sergileyeceğini oldukça merak ediyoruz.

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Rol Arkadaşına Şiddet Uygulamıştı: Aile Dizisine Dahil Olan Ushan Çakır Tepkilere Neden Oldu
Harika Diziler Geliyor! 2023'te Hepimizi Ekrana Bağlayacak Yeni Diziler
Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Başrolünde Olduğu Aile Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
19.12.2022

Kıvanç Tatlıtuğ'dan nasıl bir Tony Soprano çıkacak anlamadım. Serbest uyarlama diyorlar ama sonuçta temel konu aynı olacaktır. Dr. Melfi olarak Serenay'da ne bileyim tuhaf bir kombinasyon olmuş. Ülkemizde uyarlama işler başta fena başlamıyor ama sonradan fena sapıtıyorlar.

19.12.2022

Kadro gerçekten şampiyonlar ligi gibi. Herhalde masrafları karşılamak için 15 reyting falan alması gerekecek. Gerçi kadro ne kadar iyi olursa olsun önemli olan senaryo. Televizyon izleyicisi bu kadroyu es geçmeyecektir. Muhakkak birkaç bölüm bakar. Eğer senaryo da güzelse unutulmaz bir dizi olur. İyi olmazsa maalesef hayal kırıklığı. Sopranos'un ucundan aynı tadı verse rahat üç dört sezon götürür.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ