Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Aşkı Memnu’dan 11 Yıl Sonra İlk Defa Aynı Dizide Buluşuyorlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Aşk-ı Memnu dizisine damgasını vuran isimler arasında yer alıyor. Kulislerde konuşulanlara göre ikili 11 yıl sonra yeniden dizi için bir araya geliyor.Dizide Bihter ve Behlül karakteriyle kısa sürede isimlerinden söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni sezonda yer alacağı proje netleşiyor. İşte detaylar...

2008-2010 yılları arasında milyonlarca kişi tarafından heyecanla izlenen Aşk-ı Memnu dizisi hala hatırlarda tazeliğini koruyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Aşk-ı Memnu dizisine damgasını vuran isimler arasında yer alıyor. Kulislerde konuşulanlara göre ikili 11 yıl sonra yeniden dizi için bir araya geliyor.

Dizide Bihter ve Behlül karakteriyle kısa sürede isimlerinden söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni sezonda yer alacağı proje netleşiyor.

Yıllar Sonra İlk Kez Beraber Oynayacaklar

Camdaki Kız başta olmak üzere pek çok kitabı dizileştirilen Gülseren Budayıcıoğlu'nun ‘Kral Kaybederse’ adlı eseri dizi oluyor. Kulislerde son konuşulan iddialara göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeni sezonda Kral Kaybederse isimli dizide yıllar sonra ilk kez beraber oynayacak.

Ünlü isimlerin Kral Kaybederse dizisinde hangi karakterleri canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"