Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı dizinin final yapmasının ardından setlere ara veren ünlü oyuncu, bu süreçte daha çok ailesiyle vakit geçirmeyi tercih etmişti. Oğlu Kurt Efe ve eşi Başak Dizer’le verdiği aile pozlarıyla gündeme gelen Tatlıtuğ, 'bir süre dinlenme modundayım' havasındaydı.
Ancak bu sakinlik çok uzun sürmedi. Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla buluşurken görüntülenen Tatlıtuğ, muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve hayranlarını heyecanlandıran haberi şu sözlerle vermişti:
'Her şey yolunda, keyfimiz yerinde. Ancak size şu kadarını söyleyebilirim, yakında yeni projelerle ekranlarda olacağız.'
dublorlerle oynarlar alırlar bu parayı. fazla abartılıyor artik. boyle gelir dağılımı olmaz. emekli 20bin tl bu adamlar bolumbasi 4m.
İzlemeyin o zaman. Tepki göstermek istiyorsak izlememek en net yol. Reyting olmazsa zaten kısa sürede final yapar ve tarih olur dizi. Emeklilerin, asgari ücretlilerin durumu ortadayken bölüm başı 4 milyonlar konuşulması ister istemez rahatsız ediyor. Birçok yüksek sorumluluk gerektiren meslek bile bu sayıları görmüyor. Aradaki uçurum gerçekten düşündürücü.
basrol oyuncusu 20 agari ücreti geçmemeli çok saçma