Kıvanç Tatlıtuğ Oğlu Kurt Efe'yle Yaptığı Paylaşıma Eklediği Notla Çıtayı Yine Arşa Çıkardı!

Her haliyle dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'yle yaptığı her paylaşımda babalığın kendisine çok yakıştığını kanıtlıyor. Yakışıklı oyuncunun sahilden paylaştığı baba-oğlu pozu ve açıklaması bir kez daha hayran bıraktı...

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği "Behlül" karakteriyle milyonları kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ ülkemizin en yakışıklı oyuncularından biri.

Kusursuz oyunculuğuyla rol aldığı her yapımı üst sıralara taşıyan karizmatik oyuncu uzun zamanın ardından Aile dizisiyle ekranlara döndü.

Televizyona geri dönene kadar birçok dijital platformda da rol aldı kendisi. Kariyeri kadar özel hayatıyla da beğeni toplayan Tatlıtuğ'un evlilik hayatı da parmakla gösteriliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde Başak Dizer'le dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin aşkı da dillere destan oldu adeta.

Ailelerini büyütme kararı alan popüler çift, 2022 yılında Kurt Efe adını verdikleri oğullarıyla ilk kez anne ve baba olma duygusunu yaşadı.

İnanılmaz bir oyuncu ve romantik bir eş olduğuna doyasıya şahitlik ettiğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, oğuyla yaptığı paylaşımlarla eşsiz bir baba olduğunu da kanıtladı.

Şu sıralar bir başka tatil için ailecek yurt dışında olan Tatlıtuğ ailesinden düşman çatlatan paylaşımlar da gelmeye devam ediyor.

Oğuyla sık sık paylaşım yapsa da yüzünü göstermeyi tercih etmeyen çakır gözlü oyuncumuz görenlerin gözlerinden kalpler çıkaran yeni bir kare yayınladı.

Kumsalda Kurt Efe'yle oynarken ki bir pozunu yayınlayan Kıvanç Tatlıtuğ, "Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?" notuyla çıkayı bir kez daha arşa çıkardı.

Eeee, Kıvanç Tatlıtuğ böyle bir poz paylaşır da sosyal medya yıkılmaz mı? Hadi gelin, kim ne demiş bi' görelim...👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir:

Karizmanın Sözlükteki Karşılığı Kıvanç Tatlıtuğ Oturduğu Dövmeci Koltuğunda Marifetlerini Konuşturdu!
Anneliğin Yakıştığını Ele Güne Gösteren Ezgi Mola Biricik Oğlu Can'ı Sünnet Ettirdi
Zeynep Bastık'ı Tarihe Geçiren "Lan" Şarkısını Konserinde Söyleyen Mabel Matiz Ortalığı Yıktı Geçti!

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
YORUMLAR
25.03.2024

yazan, muhtemelen ergenlik çağında olan editör arkadaş, kıvancın çocuğu için söylediği bir cümleyi paylaşmak için yaptığı editte, önce kıvanca gılgamış destanını kıskandıracak şekilde destanlar yazıp, ağzından salyalar aka aka vücudunu karakterini gözlerini oyunculuğunu çok abartılı bir şekilde övüp, en sonunda da o cümleyi paylaşmayı tercih etmiş.

25.03.2024

Şu adamın aşırı abartıldığı gerçeği....

25.03.2024

neden senden bir tane daha yok demiş ablamızın biri. 10 tane kıvanç olsa biri sana bakmaz amk . bu türk kızlarındaki özgüven çok ciddi boyutlara ulaşmış. acilen Savaş bölgesi olan rusya-ukrayna sınırına gitmek lazım

25.03.2024

Kiskanma kardeş hem senin paran olmasa ukraynalı kızlar sana sümüğünü atmaz kendini veli nimetten sayma

TÜM YORUMLARI OKU (6)