Kıvanç Tatlıtuğ: 'Hayatım Boyunca Kalbim Fiziksel Anlamda Hiç Bu Kadar Acımamıştı'

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na ünlü isimlerden büyük destek geldi. O ünlü isimlerden birisi de Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Tatlıtuğ programda yaşanan deprem felaketi için "Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda hiç bu kadar acımamıştı" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un stüdyoya girişi de Kuzey Tekinoğlu'na benzetildi: 👇

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Türkiye Tek Yürek Kampanyası'nın Stüdyosuna Kuzey Tekinoğlu Gibi Girdiği Anlar Gündem Oldu

İşte o anlar: 👇

Türkiye Tek Yürek kampanyasının moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz gibi isimler yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Burak Özçivit, Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Neslihan Atagül, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Hadise, Sedef Avcı, Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Ebru Şahin, Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Barış Arduç, Kayra Zabcı, Uğur Güneş, Gülsim Ali, Ahmet Yenilmez, Mehmet Özgür, Uğur Güneş, Gülsim Ali, Ahmet Yenilmez, Tolgahan Sayışman, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu , Alişan, Serdar Tuncer, Turgay Başyayla, Ozan Akbaba, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Feyyaz Şerifoğlu, Olgun Toker, Özgü Kaya, Seray Kaya, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Deniz Işın, Burak Dakak, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Özge Özder, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Törer, İsmail Hacıoğlu, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Diren Polatoğulları, Şevval Sam, Melis Sezen, Melisa Doğu, Yiğit Koçak, Kubilay Aka, Melisa Aslı Pamuk, Murat Ünalmış, Hatice Şendil, Ozan Akbaba, Devrim Özkan, Cihangir Ceyhan, İbrahim Selim, Yusuf Çim, Aslı Enver, İbrahim Büyükak, Engin Öztürk, Ezgi Mola, Doğukan Polat, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Binnur Kaya, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Onur Seyit Yaran, Berker Güven, Hande Erçel, Ertan Saban, Eda Ece, Beyza Şekerci, Burak Deniz, Esra Erol, Müge Anlı, Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Berk Atan, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Bihter Dinçel, Emre Karayel, Yasemin Allen, Ayta Sözeri, Hafsanur Sancaktutan, Sevda Erginci, Fatih Savaş ve Gülse Birsel gibi isimler ise programa destek verdi.

Malatya'da Hiçbir Binası Yıkılmayan Müteahhit: 'O. Çocuğu Süsü Püsü Yok Diye 300 Bin TL Ceza Yazmıştı Bana'
Ülkeden Ayrılan Yabancı Arama Kurtarma Ekipleri, İspanyol Televizyon Kanalına Neden Ayrıldıklarını Anlattı
ABB Arama Kurtarma Görevlisi: 'Ne Zaman ki Depremzedeye Ulaştık, AFAD Geldi Çıkarttı, Reklam Yaptı'
Depremzede: 'Bir Damla Su İstemek İçin Pazarcık Belediyesine Gittim, Çiğ Köfte Yoğuruyor Kahve İçiyorlardı'
Deprem Felaketinin Yaşandığı İskenderun Uçaktan Görüntülendi: Kahreden Yıkım Görüntüleri!

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
15.02.2023

Program gösteriş, show ve vicdan mastürbasyonundan ibaret olduğu için programa katılanları da oyunculuklarından dolayı kutlamak gerek. Seçim öncesi propaganda amaçlı yapılan bu show'da sahte samimiyeti ve ikiyüzlülüğü her yerinden anlaşılan ünlüler gibi toplanan paraların bile deprem bölgesine ve depremzedelere gidip gitmeyeceği meçhul. Yinede siz bunlara inanmaya devam edin.

Abi bi kere de tek yürek olup inanın ya bi kere

16.02.2023

afad depremde ne kadar çaba sarfetmiş? Biz bize yeterizlerde toplanan paralar nire gitti? deprem sahasında hiç olmayan Kızılay bu parayı ne yapacak? 115 milyar ya... bağışları arka kapıdan ensara türgeve turkene dağıtıp Amerikada bir gökdelen daha dikecekler! Merkez Bankasından 1 2 8 milyar dolar kaçıranlar deprem bahanesiyle 30 milyar TL daha hortumlamış oldular. chp olsa yüregım ferah olurdu belediyelerini goruyoruz ne kadar şeffaf çalışıyorlar ama ben akepeye güvenmiyorum. O paraların kalem kalem nereye harcandığını gösteren bilgiler olmalı afad ve kızılay sitesinde desem yaparlar mı sizce? Malesef bu paraların nereye gideceği belli..Siyasal islam her durumda her koşulda çalmaktır.

16.02.2023

Herşey tek adam için.... .... 🤪🤪🤪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ