Herkes, Tatlıuğ'un yerine oynadığı sahneyi paylaştığı için işinden olan dublör Mehmet Tan hakkında kendisinden bir açıklama beklerken, yalnızca beklediğimizle kalmıştık.
Tatlıtuğ, birkaç saat önce sessizliğini bozmaya ve yaşananlar hakkında nihayet bir açıklamada bulunmaya karar verdi.
'Bizler sette büyük bir aile olarak çalışıyoruz.
Yönetmeninden senaristine, kameramanından ışıkçısına, kostümcüsünden set amirleri ve tabii ki dublörleri ile dev bir ekip oluyoruz. Belli bir saat aralığında zamanla yarışarak, 1 haftada izleyicimizle buluşmak üzere o haftanın bölümünü yetiştiriyoruz.
Mehmet Tan kardeşimizle de bu yoğun süreçler içerisinde birkaç kez birlikte çalıştık.
Geçtiğimiz günlerde kendisinin ve diğer dublör arkadaşlarının yer aldığı bir sahneyi sosyal medyada paylaşmış. Çalıştığı dublörlük şirketi ile arasındaki hukuki ilişkiyi bilmeden bu mesajı yazıyorum, bu nedenle o konuya dair yorum yapmam doğru olmaz.
Ancak şunu söylemek isterim ki hiç kimsenin özellikle set emekçilerinin işinden olmasını asla istemem. Mehmet Tan ile ilgili süreç için de temennim budur. Kendisiyle ve diğer dublör arkadaşlarımla gelecek dizi ve reklam setlerimde yine beraber çalışmayı dilerim.
Sevgilerimle' ifadelerini kullandı.
benim eşim ışık şefi asistanlığı yapıyor ve şu an girdiği bir işte 2 ay boyunca ödeme alamayacağını öğrendi işi bıraktı bu yüzden. bölüm başı milyonlar alıyorlar İçim acıyor ya kaç gündür veresiye yazdırıp geçimi sağlıyoruz benim eşim işte bundan daha çok çalışıyor daha çok emek veriyor ama bu basit bir sahneyi bile çekmeyip dublör kullanmış ve o arkadaş da işinden olmuş. Dublörler az para alıyor zaten. bu oyuncular çok değerli ama en Zor şeyleri kamera arkasındakiler yapıyor kimse sesimizi duymuyor
tepki çekince açıklama yapayım bari demiş kıyamam(!)
bölüm.basi milyon alıyorsun ya, bu sahneler icin mi yani ? yemek nasip olmasın. vasifsiz olduğunuz yine ortaya cikti.