Kıvanç Tatlıtuğ'dan Hayranlarını Sevindiren Haber! Bomba Projede...

6 yıl önce hayatlarını birleştiren Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti yakında bebeklerini kucaklarına alacaklar. Baba olmaya hazırlanan yakışlıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Bir süredir ekranlarda yer almayan Tatlutuğ dijital bir platformda yayınlanacak film için hazırlıklara başladı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi...

Eşi Başak Dizer'le doğacak bebekleri için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir proje haberi geldi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı oyuncunun Netflix'te yayılanacak olan filmin başrolünde yer alacağı iddia ediliyor. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'u yeni projesinin detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Heyecanlandıran Proje

Oyunculuk kariyerindeki başarısını ödüllü yönetmenlikle devam ettiren Onur Saylak ve ünlü yazarlarımızdan Hakan Günaydın ortak bir projeye hazırlanıyor. İkilinin oldukça beğenilen 'Şahsiyet' ve 'Daha' adlı projesinin ardından şimdi de bir sinema filmi için bir araya geldikleri öğrenildi..

Kıvanç Tatlıtuğ Başrol Olacak

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunun ise Hakan Günday'ın yazdığı filmin kast çalışmaları ise devam ediyor. Hazırlıkları gizlilik içerisinde yürütülecek filmin Netflix'te yayınlanacağı öğrenilirken başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı iddia edildi.

Şu günlerde babalık heyecanı yaşayan yakışıklı oyuncu yakın zamanda da Nar Film imzalı “Aşıklar Bayramı” filminde Settar Tanrıöğen’le başrolü paylaşmıştı.

Kaynak: TV100

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!