Kıvanç Tatlıtuğ'dan Deprem Sonrası Anlamlı Paylaşım

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra yardıma koşan ünlülerden birisi de Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Tatlıtuğ, birçok ünlüyle birlikte Haluk Levent'in kuruculuğunu üstlendiği Ahbap Derneği'nin yardımlarına dahil oldu. Büyük bir miktarda yardımda bulunmasının yanısıra Ahbap Derneği'nin ana merkezinde de yardımlara dahil oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez sosyal medya hesabından deprem ile ilgili bir paylaşımda bulundu. O sözler hepimizi duygulandırdı...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrasında ülkemizin her köşesinden deprem bölgesine yardım eli uzandı.

Bu acılı günümüzde birçok ülkeden de yardımlar geldi. Arma kurtarma çalışmalarının yanısıra bağış kampanyaları da düzenlendi. Deprem sürecinde yardımlarını esirgemeyen bazı ünlüler de oldu. Kıvanç Tatlıtuğ, depremin ilk anından beri depremzede vatandaşlara yardım eden ünlüler arasında yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Ahbap Derneği'ne yaptığı bağışların yanısıra yardım merkezinde de aktif bir rol alarak yardım çalışmalarını koordine etti.

Ahbap Derneği'nin kuruculuğunu üstlenen ve depremin ilk gününden bu yana yardımlara koşan Haluk Levent, Ahbap Derneği'nde yardımlara katılan ünlüleri açıklamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin de dahil olduğu yardım çalışmaları hala devam ediyor.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kıvanç Tatlıtuğ deprem hakkında yaptığı açıklamalarda "Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı" diyerek hepimizin duygularına tercüman olmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ açıklamalarında 'Her zaman olduğu gibi yine Ahbap'la çalışıyorum, Haluk Levent'le ortak hareket edip ne gerekiyorsa onu yapacağım' ifadelerini kullanmıştı. Tatlıtuğ sosyal medyadaki sessizliğini ise bir süredir koruyordu. Twitter hesabındaki en son paylaşımı 15 Nisan 2022 tarihinde yapmıştı. Tatlıtuğ, deprem ile ilgili sessizliğini bozdu ve oldukça duygusal bir paylaşımda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un bu paylaşımı birçok kullanıcı tarafından takdir edildi. "Ayağınıza taş değmesin..."

Tatlıtuğ'un paylaşımına birçok olumlu yorum geldi. Yardımsever oyuncunun yaptığı bu paylaşıma birçok kullanıcı teşekkür etti. Tatlıtuğu'un takipçileri 'Ayağınıza taş değmesin' yorumlarında bulundular.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!