Kısmetse Olur Programının Olaylı Yarışmacısı Melis Betkayan'ın Sevgilisi Reşit Bozdağ Gözaltına Alındı!

Kısmetse Olur'la hayatımıza giren Melis Buse Betkayan, evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile yaşadıklarıyla her seferinde bizi biraz daha şaşırtıyor. Şimdi de ikilinin yaşadığı olaylı ilişkiyle tanınan TikTok fenomeni Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Bunun üzerine çıkan haberler karşısında çileden çıkan Melis Buse Betkayan, ateş püskürdü.

İşte detaylar 👇

Melis Buse Betkayan, "Kısmetse Olur" adlı televizyon programında yarattığı kaoslarla tanınan ve yarışma sonrasında da sosyal medyada yarattığı tartışmalarla etkinliğini sürdüren bir isim.

Betkayan, son zamanlarda sosyal medyada, evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile göz önünde yaşadığı ilişki ile en fazla konuşulan ve tartışılan kişilerden biri haline geldi.

İkilinin hepimizin gözünün önünde yaşadığı ilişkide iftiralar, şantajlar, karşılıklı şiddet ve ifşalar hiç bitmiyor desek yeridir.

Biz ne zaman “Nihayet birbirlerinden kurtuldular" diye derin bir nefes alsak toksik ikili yine ve yeniden barıştıklarını açıklıyorlar.

TikTok platformunu aktif olarak kullanan ikili her an hatta her saniye hayatlarından paylaşım yapıyorlar.

TikTok’ta yaptığı yayınlarla tanınan Reşit Bozdağ, geçtiğimiz ay "O iş tamam" notuyla bir çanta dolu parayla bir video çekmişti ve geçtiğimiz gün gözaltına alınmıştı.

Herkes bu gözaltının sebebini bu video sanıyordu. Ama asıl gerçek Bozdağ’ın defalarca karakolluk olduğu sevgilisi Melis Buse Betkayan konuşunca ortaya çıktı.

Reşit Bozdağ’ın sevgilisi Melis Buse Beykayan, yaptığı açıklamada tüm iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

'Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum'

Melis Buse Betkayan, yaptığı açıklamanın devamında da kendisi gibi eski Kısmetse Olur yarışmacısı olan Didem Delen’e adeta ateş püskürdü.

Melis Buse Betkayan, bir televizyon programında magazin yorumculuğu yapan Didem Delen’e şu sözlerle yüklendi:

“Sizin kendi magazin sunucusu olarak koyduğunuz kişi benim Kısmetse Olur’da aynı evde, aynı yarışma programında birlikte olduğum bir fenomen. Diyorlar ya TikTok’ta dilenerek para kazanıyorlar, YuoNow’da sen ne yapıyordun mesela? Hatırlarsın YouNow’da yayın açıyorduk ya hep birlikte. Sen orda ne yapıyordun?”

Bu açıklamalarının üstüne durmak bilmeyen Melis Buse Betkayan, kendisi hakkında haber yapan Gazeteci Emrullah Erdinç hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Aşk-ı Memnu'nun Narin Çiçeği Hazal Kaya'dan Yıllar Sonra Şaşırtan Nihal İtirafı!
Pınar Altuğ'dan Maziye Götürüp Gözlerimizi Yaşartan Arzum Onan Paylaşımı!
Genç Çiftten Güzel Haber! Berk Oktay'la Evlenen Yıldız Çağrı Atiksoy Hamile!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.11.2023

iyy didem de ayni programdan cikmis olmasina ragmen bos bos tripleniyor, dogru. manitasi, ustunde yumurta kirmisti. bence onun rezilligini dusunup bu konularda konusmasin bile.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ