Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan, Arkadaşıyla Gittiği Mekanın Ortasında Şiddete Uğradığını Duyurdu!

Kısmetse Olur'un ilk sezonundan tanıdığımız, polemikleri ve skandallarıyla gündemden düşmeyen TikTok fenomeni Melis Buse Betkayan, şiddete uğradığını duyurdu.

Meşhur televizyon programı Kısmetse Olur ile hayatımıza giren Melis Buse Betkayan, programın üzerinden yıllar geçmiş olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen isimlerden biri olmayı başardı.

Hayatına TikTok fenomeni olarak devam eden Betkayan, aynı yarışmadakine benzer şekilde özel hayatında yaşadığı polemiklerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir diğer TikTok fenomeni Reşit Bozdağ'la toksikliğin kitabını yazdıkları ilişkinin her bir detayı ayrı olay olmuştu.

Bozdağ'dan ayrıldıktan sonra sakinleyen ve kabuğuna çekilen Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz dakikalarda yeniden şiddete uğradığını duyurdu.

Betkayan, arkadaşıyla gittiği AVM'de, tanıdığı bir başka arkadaşının yüzüne yumruk attığını iddia etti. "Kadınlara bu kadar şiddet uygulanan bir ülkede artık yaşamak istemiyorum. Eğer ki bana bir şey olursa ölümümden ya da yaralanmamdan ne olursa Ümit Oruç adlı kişi sorumludur" ifadelerini kullandı.

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kadın Cinayetlerine Tepki Göstermeyip Doğum Günü Partisini Paylaştığı İçin Linçlenen Danla Bilic'den Açıklama!
Geri Döndü: Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya'nın "Minimalist" Evine Ayan Beyan Gönderme!
Katil Semih Çelik'in Canice Katlettiği 19 Yaşındaki Ayşenur Halil’in Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
YORUMLAR
05.10.2024

Ne zaman şahıslar hakkındaki kişisel düşüncelerinizi bir kenara koyup olayın gerçeğini kavrama yetisine sahip olursanız o zaman medeni hale gelirsiniz. Kişiyi sevip sevmemeniz ona yapılacak bir haksızlığı yada hukuksuzluğu doğru bulmanızı gerektirmez. Ne olursa olsun hayatının risk altında olduğunu belirten bir kişi hakkında alaycı tavırlar sergilenemez. Aptal olmayın.

05.10.2024

su testisi su yolunda kelsosırkleöeöıfo

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ