Kısmetse Olur'daki Kavgadan MasterChef'te Yapılan Kritik Hataya Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

20 Temmuz Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. MasterChef Türkiye All Star'da dün akşam yine kıran kırana bir mücadele vardı. Yeni bir haftada yeni bir takımla ikinci kez dokunulmazlık mücadelesi verecek olan yarışmacılar son derece gergindi. Elenmenin herkesin burnunun ucundaki tek bir hataya baktığını ve hayallerine veda etme ihtimalini yeniden gören All Star'lardan kimler eleme potasına gitti? 19 emmuz MasterChef All Star eleme adayları kimler oldu?

👇

MasterChef All Star'da Beklenmeyen Sonuç: Eleme Potasına Hangi Yarışmacılar Gitti? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

2. All Star sezonuyla efsaneleri bir araya getiren MasterChef, oldukça heyecan verici mücadelelere sahne oluyor. Eski sezonun efsane isimlerinin kıyasıya mücadelesini izlediğimiz MasterChef All Star'da Mavi takımda yarışan Esra, yaptığı hatayla hem yarışmacıların hem de şeflerin tepkisini çekti.

👇

All Star'a Yakışmadı: MasterChef'te Esra'nın Yaptığı Hata Hem Şefleri Hem de Yarışmacıları Şoke Etti!

3. Survivor'ın ardından Survivor Panorama programında da sunucu olarak karşımıza çıkan Semih Öztürk'ün kariyerine meğer yıllar önce oyuncu olarak başlamış! Erol Evgin'in klibinde yer aldığı ortaya çıkan Semih Öztürk'ün o anları sosyal medyaya damgasını vurdu!

👇

Görünce Şok Olacaksınız: Eski Survivor Yorumcusu Semih Öztürk Yıllar Önce Bir Müzik Klibinde Oynamış!

4. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı tüm hızıyla devam ederken finale doğru adım adım yaklaşılıyor. Artık eskisi kadar takip edilmese de kaos ve tartışmalarıyla gündem olmaya devam eden yarışmada Elif ve Tuba arasında yaşanan tartışma ön izlemede yayınlandı. Fragmanda Öykü Serter'in müdahale ettiği görülürken Tuba'ya fiziksel temasta bulunan Elif'in ihtar alıp almayacağı merak konusu oldu.

👇

İhtar Alacak mı? Kısmetse Olur'da Elif ve Tuba Arasında Yaşanan Tartışma Fiziksel Temasla Sonuçlandı!

5. Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz (Survivor Hikmet), başcazgır Bayram Ali Dede'yi trafikte önce sopayla sonra da tekme darbeleriyle hastanelik etti. Olayın ardından sosyal medyadan mesaj paylaşan Survivor Hikmet “Bu arada ben dövdüm seni, kimse yoktu” yazdı.

👇

Survivor Hikmet Trafikte Dehşet Saçtı: Sopayla Saldırdı, Kafasını Tekmeledi!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!