Kısıtlamada Otomobille Gezen 3 Suriyeli Kadına 3 bin 150’şer Lira Ceza

Sakarya'da Suriye uyruklu 3 kadın, sokağa çıkma kısıtlamasında lüks araçla gezerken polise yakalandı. Polisin uyarısını dikkate almayıp aynı noktada ikince kez yakalanan kadınlar polislerden kendilerini bırakmalarını ve gezmek istediklerini söyledi. Kesilmek istenen cezaya da itiraz eden kadınlar kişi başı 3 bin 150’şer TL ceza ile evlerine gönderildi.

DHA'nın aktardığına göre Sakarya'nın Karasu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polisin dün akşam yaptığı uygulama sırasında lüks bir otomobil durduruldu. 

Polis ekipleri, aracın içerisinde bulunan 3 kadına sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu ve seyahat izinlerinin olup olmadığını sordu. 

İlçeye yeni geldiklerini belirten kadınlara sokağa çıkma kısıtlamasını hatırlatan polis, evlerine gitmeleri konusunda uyardı.

"Bizi bırakın, gezmek istiyoruz" demişler

Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen evlerine gitmeyen 3 kadın, aynı noktada yeniden polis ekiplerince durduruldu. Kadınlar polislerden kendilerini bırakmalarını ve gezmek istediklerini söyledi. 

Polis, 3 kadına kısıtlamayı ihlal nedeniyle 3 bin 150’şer TL ceza yazdı. Cezaya itiraz eden kadın sürücü, polislerle tartıştı. 3 kadın daha sonra evlerine gönderildi.

🎥 O anlar kameralara böyle yansıdı: 'Sokağa çıkma yasağı var ve gözümüze baka baka geziyorsunuz'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

2 Aylık Buzağıya Cinsel Saldırıda Bulundu; Savcılık, 'Mala Zarar Verilmedi, Kovuşturmaya Gerek Yok' Dedi
Adana'da Romantik Anlar: Mum Işığında Kumar Oynayan 32 Kişiye 100 Bin Lira Ceza
Türkiye, Asgari Ücrette Pek Çok Doğu Avrupa Ülkesinin Gerisine Düştü

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
13.12.2020

Bunlar orta dogulu kardesim. Kural tanimiyoralr. Arap degil mi hepsi ayni deve sidigi.

Pasif Kullanıcı
13.12.2020

Daha bu ne ki bugün bırakın gezmek istiyoruz diyorlar yarın özerklik istiyoruz diyecekler. Bunlar başımıza çok büyük bela olacak. Zaten ülkede milli bilinç yok edilmek isteniyor araplaştırılmaya çalışılıyoruz bizi yönetenler tarafından. Kaynaşalım diye de bunları aramıza serpiştirdiler. 2023 de akp kaybetmezse bunların oylarıyla kaybetmez söylemedi demeyin. Çoğu vatandaşlık aldı oy kullanacak.

Pasif Kullanıcı
13.12.2020

Kısıtlamada kafasını dışarıya çıkaran kendi vatandaşına tak diye ceza kesenler, tayyibin ithal koyunlarına sıra gelince önce uyarıyor! O cezayı kesen memurlar acaba gece nasıl kafalarını yastığa koyup uyuyor?

TÜM YORUMLARI OKU (43)