Kısıtlama Cezalarıyla İlgili Açıklamalarıyla Konuşulan Savcı Eyüp Akbulut Görevden Uzaklaştırıldı

Sosyal medyada salgın önlemlerini eleştirdiği video ile gündem olan Viranşehir Savcısı Eyyüp Akbulut, görevden uzaklaştırıldı.

Viranşehir Savcısı Eyüp Akbulut hakkında HSK Müfettişlerince hazırlanan ön raporu görüşen HSK 2. Dairesi; hakkında soruşturma yapılan ilgilinin bulunduğu hal üzere göreve devamının yargı erkinin nüfuz ve itibarına zarar vereceği kanaatine ulaştığından oybirliği ile hakimler ve savcılar kanununun 77. maddesi gereğince geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

Ne olmuştu?

Cumhuriyet Savcısı Genelgeleri Eleştirdi: 'Bunları Söylediğim İçin Muhtemelen İşimi Kaybedeceğim'

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
20.05.2021

Kaç kere yazdım yazdım sildim, ne yazsam bilemedim, tek diyebildiğim, bu halka değmezdi savcım, çünkü bu halk o kadar korkutulmuş, o kadar sindirilmiş ki, sizin cesaretinizin onda birine bile sahip bir Allah'ın kulu yok bu ülkede! Baksanıza, bu halktan bir kişi bile senin için tek bir eylemde bulunmadı! LGBT için kendilerini paralayanlar, rektörü beğenmedikleri için günlerce savaşanlar, Filistin için ortalığı ayağa kaldıranlar, şampiyonluk için sokağa fırlayanlar senin için tek bir adım bile atmadı, atmayacak da! Bu millet yıllardır oturdukları yerden birilerinin gelip kendilerini kurtarmasını bekliyor, gelene de sahip çıkmıyor, şaka gibi bir ülke...

20.05.2021

şaşırdık mı?

20.05.2021

O kadar vahim iddialar varken kılını bike kıpırdatmayan insanlar bir savcıyı jet hızında görevden uzaklaştırıyor. Bu ülke hiç bu kadar itibarsızlaştırılmamıştı.

TÜM YORUMLARI OKU (25)