'Kışın Otobüs Beklemeyi Özlediniz mi?' Diye Soran Twitter Hesabı Topa Tutuldu

Bu yaz öylesine boğucu ve sıcak geçti ki sosyal medyada 'kış gelsin' söylemleri hız kesmeden devam ediyor. @HavaForum adlı hesap da bu güzellemeye katılsa da paylaştığı videonun kışın en kötü yanını göstermesi goygoycuların diline düştü.

Bu yaz öyle kavurucu geçiyor ki Ağustos'un son günlerinde olmasına rağmen her geçen gün yeni bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalıyoruz.

Yaz sıcaklarından artık illallah ettiğimiz şu günlerde sosyal medyadaki 'kış gelsin artık' demeçleri artış gösterirken, bu kış güzellemelerine bir yenisi daha eklendi.

@HavaForum adlı hesabın "Böyle havada otobüs beklemeyi özlediniz mi? 🤍❄️" paylaşımı kışın en berbat yanını gösteren bir videoyla servis edilince hesap resmen topa tutuldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Eski Sevgiline Karım Dedin mi?" Bir Erkekle Flört Ederken Soru Listesi Hazırlayan Kişiye Gelen Komik Yorumlar
Hadi Be! "Zaferin Rengi" Filminde Atatürk Rolünü Yiğit Özşener'in Oynayacak Olması Çok Konuşuldu
Maçta Trip Atan Sevgilisinin Gönlünü Almaya Çalışan Koca Yürekli Taraftar Goygoycuların Diline Düştü!

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR

Kış ayını doğalgazla entegre edenlere seslenmek istiyorum, kışın ısınmanın bir çok yolu var sadece doğalgaz değil yani. Yaz mevsimine gelirsek, yazı bir kaç şartta sevebilirsiniz, ya soğuk duştan veya denizden çıkmayacaksınız, ya da klima altında oturup hasta olacaksınız. Kısacası yazın çıplak da kalsan ısı hissi geçmiyor, soyunmanın bir sınırı var. Ama kış öyle mi? Kat kat giyinirsen ya da battaniye/yorgan altına girersen doğalgaz yakmadan ısınabiliyorsun. Kısacası yaz mevsiminin canı cehenneme, teşekkürler 🤝

Katlar giyiniyorsun sonra terlemeye başlıyorsun ama üstündekini çıkarsan terli olduğun için daha da fazla üşüyorsun hasta oluyorsun.

26.08.2023

Kış güzeldir, kış romantiktir, kış doğa olaylarının sıra sıra dizildiği sevilesi günlerdir. Yazın hiç bir tadı tuzu yok. Havuza denize bile girsen yazın sıcağından kurtulamıyorsun. Gölgede otursan olmuyor, klima açsan olmuyor, soyunsan olmuyor. Yazın çaresi yok ama kış öyle mi? Ateş yakar ısınırsın, doğalgazla ısınırsın, kat kat giyer ısınırsın. Kış güzeldir. Küresel ısınma arttıkça gün gelecek herkes kışı özleyecek.

Pasif Kullanıcı
26.08.2023

''... hiçbir şey eskisi gibi olmuyor olmayacak... Ne yaz, yaz gibi ne kış, kış gibi... Nerede o eski 4 mevsimler...''😒

TÜM YORUMLARI OKU (17)