Kısık Ateşte Kaynatıyoruz! Gıybet Kazanımıza Bu Hafta Düşen Dedikodular Aşk Dolu!

Bu hafta ünlüler dünyasında çoğunlukla aşka dair gelişmeler yaşandı. En sevdiğimiz Gıybet türü, ilişki gıybetleri zaten! 

Çekirdekleriniz hazırsa başlıyoruz...

1. Magazin kraliçesi Seren Serengil ile başlayalım... Üç günlük çilesini doldurdu! 😂

Gülben Ergen'in açtığı davadan çıkan karara uymadığı gerekçesiyle üç gün hapis cezasına mahkum olmuştu, bildiğiniz gibi. Bu süreci de adeta bir Tatar Ramazan tadında yaşadı.

Lakin kazanımıza düşme sebebi bu değildi!

Seren Serengil kazanımıza düştü çünkü Yaşar İpek ile ilişki yaşadığını önce onayladı; ardından da evlilik haberi verdi! 😱

Oysa hapse girmeden önce Yaşar İpek'in sadece arkadaşı olduğu konusunda ısrarcıydı. Şimdi ise 10 Temmuz tarihinde düğün yapacağını açıkladı. Yani emin olun ki bu sene boyunca gene magazin gündeminin zirvesinde o olacak! Hayırlısı bakalım!

2. Mesut Özil ise mükemmel bir hanımcılık duruşu sergiledi ve gönüllerimizi kazandı.

Geçtiğimiz hafta Rihanna ile tanışan Özil, beraber çektikleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. E paylaşır tabi, sonuçta bir dünya starı ile tanışmış. Ne var bunda?! Fakat Özil'in takipçileri 'oooo çok yakışmışsınız' tarzı yorumlar yapınca, sevgilisi Amine Gülşe bu duruma biraz bozulmuş.

Özil de bu tarz yorumları teker teker üşenmeden sildikten sonra, sevgilisi ile işte aşk dolu bu fotoğrafı paylaştı. Çok tatlılar!

3. Alişan ve Buse Varol'un aşkı tam gaz devam ediyor fakat bu hafta gözümüze komik bir detay takıldı!

Alişan, eski nişanlısı Eda Erol'a hediye ettiği 'A' kolyesinin aynısından yeni sevgilisi Buse Varol'a da hediye etmiş. 😂  Kabul edelim, bu oldukça komik bir durum!

4. Metin Hara'nın ise Adriana ile ilişkisi tam gaz devam ediyor. "Bunu nasıl başarıyor" diye sorarsanız da, cevabını bu hafta adeta Instagram'dan verdi.

'Abi bir şey soracağım kadınları tavlama diye bir kitap yaz tamam mı milyonlar satmazsa adam değilim' tarzı bir yoruma cevap olarak

'Bu konu başlığı benim ne yaşam felsefeme ne de verdiğim mesaja uygun değildir güzel dostum. Ama hepimizin birlikte atabileceği adımlar, emek vermesi gereken alanlar var diye düşünüyorum. Erkekler: Kadınları 'tavlanacak' mahluklar olarak görmek yerine kendimizi aşka layık olmaya adamak ilk adım olabilir... Kadınlar: Birbirlerine kadınlıkları üzerinden zorbalık yapmayı bırakabilir. Bu şekilde hep birlikte kadınlara 'sahip olmak' yerine toplumsal olarak kadına şiddeti azaltmaya emek verebiliriz. Sevgiler dostum... ' yazdı.

5. Fakat ilişkisinde en güzel gelişmeyi yaşayan kişi ise Tarkan'dı! Baba oluyor!

Onun adına o kadar sevindik ki!

Elbette İnternet alemi bu konuyu da goygoy malzemesine çevirdi!

Müjdeli Haber Sonunda Geldi! Duyduk Duymadık Demeyin, Tarkan Baba Oluyor...

6. Bir büyük gelişme de elli kez ayrılıp barışan çiftimiz Aslıhan Doğan ve Arda Turan'dan geldi... Hem evlilik, hem bebek!

Arda Turan, uzatmalı sevgilisi Aslıhan'a nihayet evlilik teklif etti. Aslıhan da 'evet' dedi. Bu ilişkiyi artık ancak bir düğünün kurtarabileceğini biliyorduk lakin detaylar sonradan dedikodularla beraber yayılmaya başladı. Söylentilere göre Aslıhan Doğan hamile! Çiftin Çırağan'da 15 gün içerisinde görkemli bir düğün yapacağı konuşuluyor!

7. Murat Dalkılıç da Hande Erçel ile ilişkisini baya baya sahiplenmeye başladı bu hafta yaptığı açıklamalarla!

Önce 'kimi seveceğimi size soracak değilim!' diye atarlı bir giriş yaptı, ardından da Hande Erçel'in ne kadar iyi bir ev hanımı olduğundan bahsetti. Bu ilişki ciddi yerlere doğru gidiyor gibi duruyor!

8. Ünlüler dünyasının en yaramazı, yuva yıkanı Eser Yenenler'in de artık bir sevgilisi var: Berfu Yıldız!

Berfu Yıldız, 2015 Türkiye 4'üncü güzeli... Bir mekandan çıkarken görüntülendiler ve ilişkilerini reddetmediler. Çok ahlar aldın Eser, ama sana mutluluklar diliyoruz!

9. İdo'nun Yasemin Şefkatli ile ilişkisi ise artık tamamen ciddiye bindi. Yasemin, Derya Tuna ile gelin-kaynana gezmelerine başladı! 😂

Derya Tuna'nın, Yasemin'in boyuna ulaşmak için parmak ucunda yükselmesi de şirin bir detay oldu!

10. Elçin Sangu ve Yunus Özdiken'in seviyeli ve kaliteli ilişkilerine nazar değdiğine dair bir duyum da aldık maalesef...

Söylenenlere göre; Yunus, Elçin'in Instagram hesabına girerek bazı hayranlarını engellemiş. Elçin de 'hayranlarımla arama giremezsin' diyerek hırlamış. Çift küçük bir tartışma yaşamış ve sonuç olarak Elçin tüm hesaplarının şifrelerini değiştirmiş. 

Zaten Yunus'un o hesapta ne işi var ya?!

11. Aleyna ne zamandır kazanımıza düşmüyordu... Bu hafta düştü! Hem de tasvip etmediğimiz bir hareketle...

Paylaştığı selfie'lerden göründüğü kadarıyla şu sıralar Amerika'da olan Aleyna Tilki'nin dudaklarına bir estetik müdahalede bulunduğu bariz. Henüz 18 yaşını dolduymayan Aleyna'ya sesleniyoruz: Ne gerek var?! Zaten fıstık gibisin!

12. Demet Akalın ise bu hafta yine köpürüyordu... Klasik! 😂

Hira'nın doğum günü için kestikleri pastanın fiyatı konusunda çıkan haberlere isyan ederek, 'pastaya bir kuruş bile vermedim, insanlar hediye etmek için birbirleriyle yarıştılar. İzin verin de pastaya da para vermeyeyim. Sevilmek böyle bir şey!' dedi.

Tabi Demet Akalın'ın bu sözlerini anlamak için yine biraz zorlandık... Neyse ki bu hafta yepyeni bir Twitter hesabı bu derde derman oldu! 😂

Demet Akalın'ın Göz Kanatan İmla Hataları İçin Çözüm Bulundu! İşte Demet Akalın Tercümanı Twitter Hesabı!

13. Son olarak da Çağla Şikel'in Instagram hesabında paylaştığı bu poza takıldık... Fakat inanın yorumsuz kaldık! 😂

Siz ne dersiniz? Bu fotoğraf nasıl yorumlanır?! 🤔

Haftaya görüşmek üzere!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
11.02.2018

Çağla Şikel at gibi kadınım demek istemiş bence...

Pasif Kullanıcı
11.02.2018

bunu diycektim,gerek kalmadı:p

Pasif Kullanıcı
11.02.2018

ablacım rihannayı neden kıskanıyosun nedir yani kadın mesuta mı bakıcak elinden mi alıcak rihanna bu ya abartmayın isterseniz

11.02.2018

"Elçin de "hayranlarımla arama giremezsin" diyerek hırlamış" hırlamak mı fsdhfhd. hoş olmadı onedio

TÜM YORUMLARI OKU (13)