Kış Rotası Rehberi Ayağınıza Geldi! Yolculuğunuza Keyif Katacak 10 Lokasyon!

Kış rotanıza keyif katacak 10 lokasyonu sizin için derledik. İyi okumalar!

Kapadokya

Yılın her mevsiminde başka güzel olan Kapadokya, kış aylarında da ziyaret edebileceğiniz en iyi yerlerden biri! Köklü tarihiyle bilinen ve masallardan fırlamışa benzeyen bu mekan, unutulmaz bir kış tatili vadediyor!

Erciyes Dağı

Kış aylarında Kapadokya'ya gitmişken Erciyes'e uğramamak olmaz! Erciyes Dağı'nda yapacağınız bir kayak tatili, size unutulmaz bir kış tatili deneyimi sunabilir!

Saklıkent

Sıcak havalardan vazgeçemiyorsanız soğuk kış aylarında Antalya'yı ziyaret edebilirsiniz. Antalya, gezebileceğiniz tarihi yerlerinin yanında kış aylarında hem soğuk hem de sıcak yerlere sahip. Dağların tepesinde, Saklıkent'te bir kayak tatili yaptıktan sonra şehre inebilirsiniz!

Kaz Dağları

Balıkesir'de bulunan Kaz Dağları, kış aylarında ortaya çıkan tablo benzeri görüntülerle dikkat çekiyor. Ruhunuzu dinlendirebileceğiniz yerlerden biri olan bu mekanı ziyaret ederseniz sağlam bir kahvaltı yapmayı da unutmayın!

Yedigöller

Özellikle sonbahar aylarında ziyaret edilebilecek en iyi yerlerden biri olan Yedigöller, karlar altındayken de büyüleyici manzaralar sunuyor. Bir dağ evinde konaklarken Yedigöller'in muhteşem manzarasının keyfine varabilir, unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

Pamukkale

Pamukkale Travertenleri karlar altında da güzel! Eşi benzeri bulunmayan bu doğal güzellikleri kış aylarında yerinde görmenin yanında Pamukkale'de bulunan termal hotellerde konaklayabilir, dinlendirici ve iyileştirici bir kaplıca tatili yapabilirsiniz.

Uludağ

Kış turizmi denilince akla gelen ilk yerlerden biri olan Uludağ, kayak yapmak ve keyifli bir kış tatili yapmak isteyenler için oldukça güvenli bir seçenek. Harika manzaraları ve rahat tesisleri de cabası.

Ayder Yaylası

www.neredekal.com

Yemyeşil yaylaların keyfine, bir de bembeyazken varmayı deneyin. Yayla evlerinde konaklayarak kış tatilinizi dingin bir şekilde geçirebilirsiniz. Burada kızak yapabilir, yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Aynı zamanda Karadeniz kültürünü öğrenebilir, özellikle yemeklerini tadabilirsiniz.

Temiz havasıyla bilinen bu yemyeşil yayla, karlar altındayken de ayrı güzel oluyor. Kızakla kaymanın yanında uzun ve dinlendirici yürüyüşler yapabilir, muhteşem Karadeniz yemeklerini tadabilirsiniz. Ayder Yaylası'nı bir de kışın ziyaret etmenizi tavsiye ederiz!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler