Kış Aylarında Saçlarınızın Yıpranmaması İçin İşinize Yarayacak 11 Ürün

Güneşin yavaştan elveda dediği, havanın erkenden karardığı, rüzgarın esmesiyle birlikte kuruyan dudaklara ve yıpranan saçlara merhaba dediğimiz sevgili kış mevsimi bizlere ufaktan bir selam gönderdi. Artık sonbahara da girdiğimize göre sizinle birkaç şey paylaşacağız. Siz de bizim gibi dökülme sorunu yüzünden hayattan mı soğudunuz? O halde içeriğimize giriş yapıyoruz, zira kış ayları ve devamında saçınızın ihtiyacı olan ürünler burada, her saç tipine uygun farklı ürünleri bir araya getirdik, kendine uygun olanını seç, saçlarını kafana takmaktan kurtul. 😉😎

1. Yıpranmış ve kuru saçlara mı sahipsiniz ve kış mı yaklaşıyor? O halde bu ürün tam sizlik!

Özellikle çok yıpranmış ve kuru saçlara sahipseniz kış mevsimi saçlarınız için hiç de güvenli bir mevsim değil. Kuru hava yüzünden kuruyan saçlarınız çok çabuk kırılabilir hatta kopabilir. Bunları önlemek için saçınızı nemli ve güçlü tutmanız gerekiyor. L'oreal'in Profesyonel serisinden Absolute Repair Lidium ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar dolgun ve yumuşak bir forma sokabilirsiniz.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

2. Banyo giderine bakarken siz de mi iki kez düşünüyorsunuz? Durum bende de aynı, tam da bu yüzden saç dökülmesi üzerinde daha fazla durduk.

Kozmetik sektörünün göbeğinden Paris'ten çıkan Kerastase high-end saç bakım ürünleri arasında yer alıyor. Kerastase saç dökülme önleyici şampuan konusunda uzmanlaşmış kült bir ürün olarak karşımızda, şayet saçlarınızda dökülme sorunu varsa Kerastase saç dökülmesi önleyici şampuan ile dökülmeyi azaltabilir ve saç tellerinizi kalınlaştırabilirsiniz. Eğer sorununuz şampuan ile çözülemeyecek dereceyse aynı serinin serumları sizleri bekliyor.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

3. Yıpranmış saçlar, artık salın bizi diyenlerin imdadına son dönemlerin gözdesi keratin serumu yetişiyor.

Keratin serumu alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey serumun içerisinde gerçekten etki edecek derecede keratin var mı ve bu keratinin kalitesi nasıl olmalı. Piyasada keratin özlü, keratin gözlü gibi göz boyayan etiketlerdense Diamon'un yıpranmış saçlar için keratin serumunu denemenizi öneririm. 2 günden sonra sonuçları görmeye başlayacaksınız.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

4. Erkekler, bu madde direkt olarak sizler için! Saç dökülmesinden ya da seyrekleşen saçlarınızdan muzdaripseniz bu ürün imdadınıza yetişiyor.

Birkaç madde yukarıda Kerastase'ten bahsetmiştik, kendileri Paris çıkışlı profesyonel ve high-end bir kozmetik markası. Farklı saç tiplerine göre ayrılan serileri bulunan marka, Densifique Homme Bain Densite... Yalınlaştırırsak erkeklere özel şampuan serisi ile karşımıza çıkıyor. Eğer saç dökülmesi ve seyrekleşmesini yaşıyorsanız bu ürünü denemenizi tavsiye ederiz. Zira piyasadaki ürünler arasında tüketicilerin ve uzmanların yorumlarına göre muazzam bir ürün!

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

5. Kıvırcık saçın duruşu hiçbir saçta yok, bu konuda tevazu gösteremeyeceğiz. Ama kıvırık saçın da bakımı çok zor diyorsanız sizi buraya alalım.

Hindistan Cevizi Kremi, Marula Yağı ve Shea Butter içeren ultra zengin formülü ile çok kuru, kabaran ve kontrol altına alması zor dalgalı ya da kıvırcık saçlarınızı sorun yaşamadan yıkayabilirsiniz. Normalden 3 kat fazla nemlendirici özelliği ile çabuk kabaran kıvırcık saçlar hayal olacak! ;)

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

6. Aşırı yağlanan saçlarınız başınıza bela mı? Argan yağının canlandırıcı özelliği ile hem saçlarınızı güçlendirin hem de aşırı yağlanmanın önüne geçin.

Argan yağı barındırdığı elementler dolayısıyla saç sebumununuzun aşırı yağlanmasını önler ve uzun vadede yağlanma sorununuzu çözebilir. Aşırı yağlanan saçlar çabuk söndüğü gibi, aşırı yağlanma kıl kökünde yarattığı baskıdan dolayı saçlarınızın da dökülmesine sebebiyet verebilir. Nashi Argan yağını kullanırken yapmanız gereken nemli saçın boy ve uçlarına eşit miktarda dağıttıktan sonra saçınızı şekillendirin veya kendi halinde kurumaya bırakın.

7. Saçınızı boyattıktan sonra oluşan ton farkları kadar sinir bozucu bir şey yok! İşte tam da bu yüzden bu ürünü listemize ekledik.

İçerisinde bulunan mavi menekşe pigmenti ile kızılın alt tonlarını saçınızın aslolan tonu ile eşitler ve berrak bir görüntü sağlar. Aynı ürünün gri ve gümüş saçlar için olanı da var, saç renginiz ile takıntılıysanız Matrix Color Obssesed tam sizlik!

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

8. Kafeinin enerji veren ve zinde tutan etkisini saçlarınızda da görebilirsiniz.

Alman kozmetik devi Alpecin Caffeine C1 isimli şampuanı saç dökülmesine ve güçsüzleşen saçlara karşı tam da aradığınız ürün. Kafein saç büyümesini destekler ve Alpecin'in sayısız çalışmasıyla kanıtlandığı gibi kalıtsal saç kaybını belirgin bir şekilde geciktirebilir.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

9. Keratin maskesi ile solan sarı saçlarınızı eski günlerine döndürmek için gerekli ürün burada!

Scwarzkopf Sarı Saçlar İçin Onarıcı Maske, kırılgan, rengi açılmış ve boyalı saçların iç yapısını derinlemesine onarır ve sarı saçlar için ideal parlaklığı yakalamanız için saç gözeneklerini düzenler. Daha ne olsun? Sarı saçlar için bu maske gayet iyi bir seçim.

10. Son yıllarda karşımıza çıkan saç toniği tanışma vakti artık geldi. Kışın da gelmesiyle artan saç dökülmesi erkeklerin tüm sinir stresini ikiye katlamaya yetiyor. Sizi bu dertten kurtarabilir miyiz acaba?

Wella'nın saç dökülme karşıtı toniği, tonikler arasında en iddialı ürünler arasında yer alıyor. Saç derinizdeki kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerinin tutunmasını ve sağlıklı olarak büyümelerine devam etmesini sağlayan ürünü sepetinize eklemenizi öneririz. :)

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

11. Yeterince güneş ışığı ve hava alamayan saçlar güçsüzleşir ve sonucunda ölür. Yağlı saçlar sadece görüntü olarak değil, saçlarınızın kalitesini de düşürür.

Salkom'un Baobab yağı ile kombine edilmiş doğal şampuanı ile saçlarınızı yağdan arındırıp eski güzel günlerine geri dönmesini sağlayabilirsiniz. Yıkadıktan 2 saat sonra sönen saçlar sizlerin de siniri bozuyorsa bu ürünü deneyebilirsiniz.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
AK Partili Mücahit Birinci’den Şebnem Bursalı’ya Sert Tepki: “Partiden Defolup Gitsin”
Aslan Videosuna Rakip Çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” Diyen Karga