Kış Aylarında da Harika Kokmanızı Sağlayacak En Sevilen Vücut Spreyleri

Sıcacık bir duştan sonra sürüp kokusuyla bizi büyüleyen vücut spreylerini sevmeyen yoktur. Victoria's Secret'tan Bath & Body Works'e, Yves Rocher'den Eda Taşpınara en çok tercih edilen vücut spreylerini senin için seçtik. Sen de bu mis kokulu vücut spreylerine göz atmak istersen hiç vakit kaybetmeden içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

1. Victoria's Secret Bare Vanilla Mist vücut spreyi

Birbirinden güzel kokan losyonları ve spreyleriyle çok sevilen markanın Victoria's Secret Bare Vanilla Mist Vücut Spreyi vanilyalı kokuları sevenlerin en çok tercih ettiği vücut spreylerinden ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kokusu güzel, paketleme harikaydı. Çok hızlı geldi, kesinlikle tavsiye ediyorum!''

2. Bath & Body Works Into the Night vücut spreyi

Koyu renkli böğürtlenleri, gece yasemini ve yoğun amberin zamansız, kadınsı ve göz alıcı karışımını bir arada sunan Bath & Body Works Into the Night Seyahat Boyu Vücut Spreyi şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Thera Style kiraz çiçeği ve çilek vücut spreyi

Doğal kiraz çiçeği ve çilek özleri ile zenginleştirilmiş formüle sahip Thera Style Kiraz Çiçeği Ve Çilek Vücut Spreyi vegan içerikli olmasıyla da çok tercih ediliyor. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Cecile İris vücut spreyi

Uygun fiyatlı olsun ama mis gibi de koksun istersen Cecile İris Body Mist harika bir alternatif. Şu an indirimde ve fiyatı da ekstra uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bir kokusu var! Tavsiye edilir.''

5. Farmasi L'amour vücut spreyi

Yasemin ve vanilyanın kadınsı yanıyla, yeşil elmanın ferahlığını buluşturan Farmasi L'amour Kadın Vücut Spreyi alt notalarında ise misk ve vanilya barındırıyor. Şu an indirimde ve fiyatı da epey uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Yves Rocher Vanilya saç ve vücut spreyi

Vegan içerikli olmasıyla da oldukça tercih edilen markanın Yves Rocher Vanilya Saç ve Vücut Spreyi organik vanilyanın etkileyici kokusunu içeren doğal formüle sahip ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Vücut spreyi omasına rağmen muadillerine göre tende oldukça kalıcı. Vanilyalı, hafif tatlı, güneş yağını andıran bir koku.''

7. Love N Lily vücut spreyi

Love N Lily Body Mist romantik kokusunun yanı sıra cildin ışıltılı bir görünüme sahip olmasını da sağlıyor. Şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Eyüp Sabri Tuncer Wild Beauty vücut spreyi

Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewels Wild Beauty Vücut Spreyi portakal ve bergamotun baş döndüren kokularıyla açılıp gül ve yaseminin, paçuli ve vetiverle dip notalarıyla muhteşem kombinasyon sunuyor. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tek kelimeyle muhteşem bir koku, bayıldım! Kargo ve paketlemesi de çok güzel.''

9. Chakra Natural Flowers vücut spreyi

Portakal çiçeği ve menekşeyi buluşturan Chakra Natural Flowers Vücut Spreyi ile çiçek buketinin ışıltılı ve canlı yorumu ve bu birlikteliğin tutkulu ve büyüleyici etkisi ile farklı bir deneyim sunuyor. Şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Perfume Jewels Warm Sugar vücut spreyi

Eyüp Sabri Tuncer'in Perfume Jewels Warm Sugar Vücut Spreyi kırmızı meyveler, sulu armut, mandalina ve elma kalpteki gardenya ve yasemin için mükemmel bir başlangıç oluştururken vanilya, tonka yemişi, amber ve misk dip notalarıyla muhteşem kombinasyonu sonucu tasarlanan büyüleyici hoş bir koku bırakıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Asla değiştirmeyeceğim bir koku oldu kesinlikle! Paketlemesi de muhteşemdi. Hele kargonun geldiği kutuya aşık oldum resmen.''

11. Eda Taşpınar Desert Rose Amber vücut spreyi

Baştan çıkarıcı ferah kokusu bir kokuya sahip Eda Taşpınar Desert Rose Amber Body Mist hafif dokusu ile ferahlık ve tazelik kazandırıyor. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Misedor Missfemi Fantasy Gold Orkide vücut spreyi

Orkide, karanfil, lotus, yasemin ve manolya notalarını buluşturan Misedor Missfemi Fantasy Gold Orkide Body Mist muhteşem kokusunun yanı sıra içeriğindeki mikro ölçekteki pırıltılı pigmentler sayesinde ten ve kıyafetlerde şık bir ışıltı da sunuyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kokusu çok güzel! Simli bırakması, abartılı olmaması çok güzel. Ayrıca çok hızlı kargo. Satıcının hediyesi için de teşekkür ederim, bayıldım!''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Makyajın En İyileri! Kendinize İndirimler Bitmeden Almak İsteyeceğiniz 12 Ürün
Yaşlanmıyoruz! Yaş Alıyoruz! Yaşlanma Karşıtı Bakım Ürünlerinde İndirimli 21 Ürün
Saçlarınızı İpek Gibi Yapacak En İyi Saç Bakım Yağları
Cildinizi Bebek Gibi Yapmaya Gönüllü En Beğenilen Yüz Temizleme Cihazları
Yoğun Nemlendirici Etkisiyle Sizi Pamuk Gibi Hissettirecek En İyi Vücut Sütleri

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"