Onedio Logo

Kırşehir'de Karısını Bıçakla Öldüren Zanlı Polise Teslim Oldu

Kapak Görseli

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'i Akpınar ilçesinde bir kişi, tartıştığı karısını bıçakla öldürdü.

Akpınar Belediyesinde işçi olarak çalışan Z.K. (46), yaklaşık 2 aydır Kırşehir merkezdeki çocuklarının yanında kalan eşi İ.K'yi konuşmak için Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerine çağırdı.

Burada çift arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Z.K, mutfaktan aldığı bıçakla 24 yıldır evli olduğu eşini yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Akpınar Devlet Hastanesine kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Polise teslim olan zanlının işlemleri sürüyor.

Bu arada, Ankara'dan gelen İ.K'nin kardeşleri ve yakınlarının, cenazeyi Ankara'ya götürmek istemeleri üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

Üç çocuk annesi İ.K'nin cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Ailenin büyük oğlunun kısa süre önce Kırşehir'deki bir lastik fabrikasında işe başladığı, annesinin de kardeşleriyle yanında kaldığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsviçre'de Yaşayan Bir Gurbetçinin 5 Gün Çalışarak Kazandığı Para ve Aldığı Bilgisayar Gündem Oldu
İsviçre'de Yaşayan Bir Gurbetçinin 5 Gün Çalışarak Kazandığı Para ve Aldığı Bilgisayar Gündem Oldu
Dünyanın En İyi Yargıcı Olarak Bilinen Frank Caprio Hayatını Kaybetti
Dünyanın En İyi Yargıcı Olarak Bilinen Frank Caprio Hayatını Kaybetti
İstanbul Valiliği’nden Sokak Hayvanları Hakkında Karar
İstanbul Valiliği’nden Sokak Hayvanları Hakkında Karar