Kırmızı Oda Yeni Sezon (2. Sezon) Ne Zaman? Kırmızı Oda (2. Sezon) Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

TV8'in ilk sezonuyla büyük ilgi gören dizilerinden biri olan Kırmızı Oda'nın 2. sezonu için heyecan doruğa çıktı. Dizinin takipçileri, Mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Kırmızı Oda'nın 2. sezonunun ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağını araştırıyor. Peki Kırmızı Oda ne yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırmızı Oda 2. Sezon Finalinde Neler Oldu?

Kırmızı Oda'nın 42. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sora babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer'in yaşadığı şoku Doktor Hanım'a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener) eşi Nihal'e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım'la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer'le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço'ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım'la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder.

Doktor Hanım'ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırtacak.

Kırmızı Oda Ne Zaman Başlıyor?

Kırmızı Oda, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer aldı.Kırmızı Oda'nın yeni sezonuna Eylül ayının ikinci haftası başlaması öngörülüyor.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti