Kırmızı Oda Dizisiyle İlgili Son Karar Verildi: Sevilen İsim Geri Dönüyor!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Tv8'in beğenilen dizilerinden Kırmızı Oda, reytinglerde düşüş yaşaması sebebiyle yayın hayatına ara vermişti. Diziyle ilgili yaşanan yeni gelişmeyi Birsen Altuntaş duyurdu: sevilen isimler geri dönüyor!

Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda ilk başladığı günden itibaren çok sevilerek izleniyordu. Konusu, oyuncuları, senaryoları ve çekimleriyle izleyicinin çok dikkatini çekmişti.

Fakat son dönemlerde yaşadığı reyting düşüşü, dizinin final yapacağının düşünülmesine sebep olmuştu. Tüm diziler gibi yılbaşı arası veren Kırmızı Oda verilen aradan geri dönememişti.

İzleyiciler dizinin yayından kalktığını düşünürken resmi hesaplardan açıklama geldi;

'Çok yakında görüşmek üzere...'

Kanal sahibi Acun Ilıcalı ise konuyla alakalı 'Dizi ve seyircinin biraz dinlenmesi gerekiyordu, ara verildi. Final ya da yayından kaldırılma söz konusu değildir' diye açıklama yaptı.

Uzun zamandır bölüm yayınlamayan diziyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin en sevilen karakteri geri geliyor, dizi tekrar yayın hayatına geri dönüyor!

Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı, diziye damgasını vuran 'Delikanlı Sadi' karakteri diziye geri dönüyor! Yapımla tekrar masaya oturan Erkan Petekkaya'nın anlaşmayı kabul etti, henüz yayın tarihi belli olmayan diziye yeniden dahil oldu.

Dizi hayranlarını sevindiren bu gelişmenin reytinlere de etkisinin büyük olacağı aşikar. Bol bol acı dolu geçmişini izleyeceğimiz Sadi'nin bu sefer dizide uzun soluklu yer alacağı söylentiler arasında.

Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi. Umarız bu son dakika gelişmesi diziyi bir süre daha ekranlarda tutabilir. Kırmızı Oda dizini izleyenleri yorumlara bekliyoruz! Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın ❤

Bu içeriklerimizin dikkatinizi çekebileceğini düşündük 👇

Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek Duyurular
Gülşen'in Dikkat Çeken Transparan Sahne Kıyafetleri Hakkında Eşi Ozan Çolakoğlu'ndan da Bir Yorum Geldi!
Şarkıcı Adele Las Vegas Konserini Koronavirüs Yüzünden Son Anda Ertelemek Zorunda Kaldığını Ağlayarak Duyurdu!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!