Kırmızı Oda Dizisinin Finalinde Büyük Sürpriz! Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir?

TV8'de yayınlanan ve 60 bölümü geride bırakan Kırmızı Oda'dan geçtiğimiz günlerde üzücü haber gelmişti. Düşen reytingler dolayısıyla dizinin bitirilmesine karar verilmişti. Bu haberi ve vedasını sosyal medya hesabından duygusal bir şekilde duyuran Binnur Kaya, Kırmızı Oda izleyicilerinin kalbine dokunmuştu. Tüm bu olayların ardından, bugün (18 Şubat Cuma) 61. bölümüyle ekranlara veda edecek olan Kırmızı Oda dizisi son sürprizini yaptı. İşte o sürpriz isim ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kim olduğuna dair detaylar...

18 Şubat Cuma akşamı 61.bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek olan Kırmızı Oda dizisi sürpriz bir ismi konuk etti. Gerçek hayatta danışanlarının yaşadıkları olayları psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'na anlatmalarının ardından, bu olaylar Budayıcıoğlu tarafından yazıya dökülerek kitaplaştırılmış. Yazılan kitaptan ise diziye uyarlama yapılmasıyla oldukça büyük bir ses getirmişti. Son bölümde konuk olan sürpriz isim kim? Gülseren Budayıcıoğlu kim? İşte detaylar...

Reytingler Yükselsin Diye Çok Çabalandı

Kırmızı Oda yeni sezonda istenilen reytinglere ulaşamayınca dizinin sevilen karakterlerinden olan Delikanlı Sadi geçtiğimiz bölümlerde yeniden seyirci karşısına çıkmıştı. Maalesef Sadi'nin gelişi de diziyi kurtarmaya yetmedi.

Binnur Kaya'nın Vedası;

Son Bölümde Sürpriz Konuk İsim Gülseren Budayıcıoğlu...

Gülseren Budayıcıoğlu ''Bölümler boyu sizleri üzdük, hüzünlendirdik hatta ağlattık. Hiç olmazsa bu hikayelerin sonunu mutlu bitirelim istedik. Gönüllerinize az da olsa dokunabildiysek ne mutlu bize'' sözleriyle veda etti.

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir?

1947 yılında Ankara'da doğmuştur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrenci iken TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı. Ankara'da serbest hekimlik yaptı.

Hastaları ile olan görüşmelerini kaleme aldığı Madalyonun İçi isimli kitabını çıkardı. 2005 yılında hastaların sosyal güvencelerini kullanarak Sağlık Bakanlığından ruhsatlı Ankara'nın ilk özel psikiyatri merkezini açtı. Madalyon psikiyatri merkezinde kendisi gibi başarılı hekimler ile çalıştı.

2008 yılında Günahın Üç Rengi, Hayata Dön ve Kral Kaybederse isimli eserlerini yayınladı. 2013 yılında Madalyon Psikiyatr Merkezinin Levent Şubesini açtı. Kitaplarında yılların verdiği özel tecrübeleri herkesle paylaşmak adına kitaplar yayınladı.

Yazarlık Hayatı;

Yazarlık kariyerine 2004 yılında yazdığı Madalyonun İçi, Bir Psikiyatrın Not Defterinden kitabıyla başladı. İlk iki kitabında kısa hikâyelerle farklı psikiyatrik sorunları ele aldı. Üçüncü kitabı olan Hayata Dön ile birlikte tek bir hikâyeyi ayrıntıları ile yazmaya başladı.

İlgili haberler;

Delikanlı Sadi'nin Bile Kurtaramadığı Kırmızı Oda'nın Final Bölümünde Bizleri Neler Bekliyor?

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası