Kırmızı Oda 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! Kırmızı Oda Yeni Fragmanda Sırlar Ortaya Çıkıyor

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Geçmiş bir kez daha canlandı. Acılar, öfkeler ve kalp kırıklıkları gün yüzüne çıktı. Selvi, Rıza'ın ona yaptığı büyük zulme dair anılarını anlattı. Alya içinse artık yepyeni bir dönem başladı. İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı...

Kırmızı Oda 13. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda 12. Bölüm Özeti

Selvi (Sema Keçik) İstanbul’daki köşke vardığında evlendiği adam Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) kızları ve ablası Saadet’ten (Nazan Diper) gördüğü tepkinin kendisini nasıl yaraladığını Doktor Hanım’a anlatır. Bir gecede kadın olduğu o korkunç geceden ve Rıza'dan şiddet gördüğü günlerden bahseder.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) hasta annesinden (Füsun Demirel) halası bildiği Hikmet (Semra Dinçer) hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye’nin kapısını çalar.

Alya’ya (Melisa Sözen) sürpriz bir ziyaret yapan Doktor Hanım, kasvetli evin içinde Alya’nın yaşamına tanık olur ve Alya hislerini içtenlikle Doktor Hanım’la paylaşır. Alya artık değişime hazırdır ve kendisi için alışveriş yaparak kuaförün yolunu tutar.

Aydın, Doktor Hanım’la önemli bir konuda telefon görüşmesi yaparken; Doktor Ayşe’nin Doktor Deniz’e karşı hisleri derinleşir.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Kaş Yapalım Derken Göz mü Çıkardılar? Ağır Dramla İçimizi Kurutan Kırmızı Oda, Eleştiri Konusunda Arif Verimli'den de Nasibini Aldı
Sizi Kırmızı Oda'da Gülseren Hoca İle Sohbet Ediyormuşsunuz Gibi Hissettirecek 17 Psikoloji Kitabı

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!