Onedio Logo

Kırıkkanat'tan Kamyonculara: 'Okurum Değiller, Zaten Kitap Okuru da Değiller'

Kapak Görseli

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Twitter üzerinden bir takipçisinin, greve gidecek olan şoförlere destek vermesini talep eden tweet'ine 'Kamyoncular ve şoförler benim okurum değil. Zaten kitap okuru da değiller. Ben okurlarımla buluşmaya geldim İzmir’e' şeklinde cevap verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Cevat Koç isimli Twitter kullanıcısı, İzmir Kitap Fuar'ında okurlarıyla buluşacak olan, Mine Kırıkkanat'tan 'merhaba 27 nisanda kamyoncu ve şoför esnafı greve gidiyor keşke nakliye garajına gidip onlarada sorsanız ne kadar özgürsün diye' tweet atarak kamyoncu ve şoför esnafına destek vermesini talep etti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Takipçisinin bu talebine 'Kamyoncular ve şoförler benim okurum değil. Zaten kitap okuru da değiller. Ben okurlarımla buluşmaya geldim İzmir'e!' şeklinde cevap veren Kırıkkanat sosyal medya üzerinden tepki topladı.

  • Onedio
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak'ı Polis Havaya Ateş Açarak Durdurabildi
Eskişehir’de 14 Yaşındaki Milli Sporcuyu Öldüresiye Döven Saldırganlar Yeniden Gözaltına Alındı
Oğlunun Düğününde Fenalaştı: Kameralar İncelenince Eltisinin İçeceğe İlaç Kattığı Ortaya Çıktı