Kırıkkale'deki Bir Otel Odasında Kalan Kadının Başına Gelen Korkunç Olaya Akıl Sır Erdiremeyeceksiniz

Okurken elim ayağım titredi, bu nasıl bir rezalet?

Günden güne yaşadığımız çirkin olaylara şaşırıp öfkelenmekten kahrolduk artık. Birazdan Kardelen Kamışlı isimli kadının Kırıkkale'deki bir otelde yaşadığını iddia ettiği olayları okuyacaksınız. Tarafların cevap hakkı ve yargı yolu açık olduğu için olayı iddia olarak vermek durumundayız.

Popüler İçerikler

50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
10.09.2020

Tanık olduğum pek çok olayda, polisin "Barıştıralım" lafını çok duydum. Şikayetçi olunduğunda karakola gidiliyor tutanaklar tutuluyor ve kimi polisler bundan eriniyor, yaptıkları işten kaçınıyor. Mağdur olan da vatandaş oluyor. Kimseti barıştırmayın, barıştırmak sizin işiniz değil. Sizin işiniz işinizi yapmak. Karakollarda oturup çay kahve içmek değil. Kimse de bana boş yere yorum yapmasın bu konuda. Yarın bir gün başınıa geldiği zaman anlarsınız. Ben işim gereği bunlara yıllarca tanıklık ettim. #PavyonlarKapatılsın #aleynaçakır #mügeanlı

20.09.2020

Arkadaş dolmuşta telefonunu çalan adamı yakaladı karakola teslim etti akşam adamın akrabaları arayıp tehdit, etmişler evin adresine kadar söylemişler. Karakolu aramış polisler barışıp uzlaşırsınız diye verdik bilgilerini demişler mecburen şikayetini geri aldı, sonra yakaladığı adam ve akrabaları okuduğu üniversiteye gelip, arkadaşı tekrar tehdit ettiler karakola verdinde ne oldu öldürmediğimize dua et diye.

10.09.2020

İnanamıyorummm o odaya nasıl girdi? Hani kart kilit vs nerede ? O kadın uyanmasa ne yapacaktı ona? Bu olay ilk miydi? Daha önce de olmuştur. Buna rağmen polisin barışın demesi ahhh ahh.. Bu ülkedeki kadınlar şu polisler yüzünden ölüyor biraz. İşinizi yapın. Siz uzlaştırmacı değilsiniz Kolluksunuz.

10.09.2020

Ülkede atanamayaniyada kötü bir puan alanı dandik sınav ve şartlarla polis yapıyorlar sonrada bunlara güvenmeniz bekliyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (24)