Kırık Telefonunu Gösterince 'Senin İkinci Bir iPhone'un Var' Cevabı Alan Genç Sinirlenip Telefonu Fırlattı

Sokak röportajı teyzeleri yine şaşırtmıyor. AVM'lerin doluluğuymuş her evde iki üç araba varmış derken ekonominin çok iyi olduğunu savunan kadınlar, çevrelerindeki 'tatminsiz' gençlerin telefon markalarını sorunca olanlar oldu!

Gençlerin ellerindeki telefona kafayı takan kadınlara cevabı bir genç verdi. Kırık olan telefonunu gösteren genç, 'Telefonun iPhone' ve 'Senin ikinci bir iPhone'un var' cevabıyla sinirlerine hakim olamayıp telefonu yere fırlattı.

❗ Videoda sansürlenmemiş küfür bulunmaktadır ❗

Röportajın devamını buradan izleyebilirsiniz 👇

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
11.06.2022

Çocuğun bir kırık telefonu vardı onu da yere attirdiniz örümcek kafalılar tatmin olmayın gençler boyun egmeyin zaten bu ülke bu sukurcu kafalar yüzünden gelisemedi siz beğenmeyin annem hiç bir şeyi asla da beğenmeyin kabullenmeyin 👏

11.06.2022

Teyzemiz büyüğümüz filan geçip o telefonu onun... neyse...

11.06.2022

Bu tip kara cahil dişi canlılara büyüğüm veya teyze gibi isimlendirmeler kullanamam. Cahilin en kötüsü de bunlar gibi vicdanı da körelmiş olanlar

11.06.2022

Gençlerin elinde son model telefon olması refah düzeyi olarak görülüyor,acınası..Bu telefonlar kaç taksitle alınıyor haberleri yok.Avrupalı bir genç tüm bu teknolojik imkanlara sahip,üstüne gelecekle ilgili kaygısı yok.Çalışmak isteyene imkan çok.13-14 yaşında başka ülkelere tatile gidebiliyor.Bizim gençlerimiz üniversite okuyup amelelik yapmak zorunda kalıyor.Ameleliği küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.Ama adam mimarlık okumuş,mühendislik okumuş o işi yapmak için fırsat sunulmuyor.Onun yerine Avrupa ülkelerine kaçıp orada gerekirse temizlikçi olmayı tercih ediyor.İntihar oranları artmış.Vizyonsuz insanların yaşadığı bir ülkede maalesef vizyonu,hayalleri olanlar çürüyor.Çünkü diğeri yaşamanın ne demek olduğunu bilmediğinden acı bile çekmiyor.Yaşamanın ne demek olduğunu bilen,nelerin elinden kayıp gittiğini farkeden insan ise her gününü azapla geçiriyor.Bir noktada yolları da tıkanınca ölümü tercih ediyor.

11.06.2022

Biz neler çektik diyenler,bugün nelerin ülkece kaybedildiğinden haberdar bile değil.Çok yazık..

TÜM YORUMLARI OKU (29)