Kiralık Araç Vurgunu: Boş Senetle 1 Milyon TL Dolandırdılar

Kayseri'de, otomobil kiraladıkları müşterilere boş senet imzalatarak, 1 milyon 48 bin 385 TL dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte faaliyet gösteren bir araç kiralama firmasının müşterilere boş senet imzalattıktan sonra otomobillerde arıza olduğunu bahane ederek, senetleri sonradan doldurduklarını belirledi.

1 Milyon 48 bin TL'lik dolandırıcılık

Firma yetkililerinin, bu yöntemle şikayetçi olan 17 müşteriyi 1 milyon 48 bin 385 TL dolandırdığı tespit edildi. Bu kapsamda dolandırıcılık olayına karıştıkları belirlenen C.A., S.B., M.G., A.C., O.S., K.S., A.T. ve H.A. yakalandı. 

Gözaltına alınan şüphelilerden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 6 şüpheli ise Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
28.07.2022

yeni bir şey değil yıllardır var.. köşe başı rent a car'cıların hepsi mafya tipli kişiler.. arabayı 10 dk alsanız bile en az 3-5 yerinde sıkıntı çıkıtı diye geçirmeye çalışırlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ