Kiralamak İstediği Evin Sahibinden Gelen Mide Bulandırıcı Mesajları Twitter’da İfşa Eden Kadın

Ev sahibi tarafından 'memelerinin fotoğrafı karşılığında indirim alabileceği' gibi korkunç bir taciz mesajı alan bu genç kadına üstüne üstük 'Modellik ajansım için istiyorum.' denmiş.

Cantebury'de yaşana Georgia Linehan bir anne ve kendisi bir daha 'Gumtree' uygulamasını kullanmamaya yeminli. Yaşadığı bu korkunç durumu ise Twitter'da paylaşarak kamuoyuna duyurdu.

Paylaştığı WhatsApp ekran görüntüsüne göre, bu genç kadın Whistable, Kent'de kendisi ve ailesi için ev bakarken evin detaylarını konuşurken bu çirkin teklifi almış.

Karşısındaki kişiye düşünmek için birkaç güne ihtiyacı olduğunu söylediğinde ise ev sahibi kiraya indirim yapabileceğini söylemiş.

‘Eğer istersen kirayı düşürmek içi bir seçenek daha var.’

twitter.com

Adam: Aslında dayalı döşeli ama yine de bir kısmını kullanabilir ya da tamamen kendiniz de döşeyebilirsiniz.

Georgia: Fotoğraflar için teşekkürler. Aylık ücreti öğrenebilir miyim?

Adam: 695 pound.

Georgia: Aaa iyiymiş. Yeri nerede?

Adam: Regent Sokağı, Whitstable, Kent.

Georgia: Çok iyi. Tamam o zaman ben biraz düşüneyim ve size birkaç gün içinde geri dönüş yapayım.

Adam: Eğer isterseniz kirayı düşürmenin bir yolu var.

Georgia: Cidden mi? Nasıl?

Adam: Bir model ajansım var ve birkaç kiracım da benim için çalışıyorlar. Meme işi yapıyoruz genellikle. 2 adet meme fotoğrafınız kiradan 200 euroyu düşürecektir.

Bu konuşmaları paylaştıktan sonra bu mesajları gönderen kişi için onlarca tweet atıldı ve insanlar, genç kadının yanında olduklarını paylaştılar.

'Şaka bir yana, internetteki insanların ne kadar tehlikeli olabileceğini açıkça görmüş olduk. Özellikle de genç ve değerli bir kadın için… Ayrıca bir kadının taciz edilmeden ev bulmasının da ne kadar zor olduğunu sizlere göstermiş oldum. Dikkatli olun kızlar!'

Parlemento üyesi olan Rosie Duffield de bu konu hakkında şöyle bir tweet attı:

twitter.com

'Bu konuyu gün yüzüne çıkarttığın için teşekkür ederim Georgia. Kim olursanız olun, ‘meme işi’ kabul edilemez.'

Üzücü olan Georgia'nın ne ilk ne de son olacak olması...

Cantenbury bölgesindeki ev sahiplerinin geçtiğimiz yıllarda manşetlerde yayınlanan bu tarz olaylara karışmış olması da durumun ne kadar vahim olduğunun bir işaretçisi. Para karşılığında teklif ettikleri şeyin bir taciz olduğunu söylememize gerek bile yok.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.02.2020

Habere girip 2. paragraftaki daha ince puntolu yazıyı görene kadar olay Türkiye'de geçti sanıyorsunuz. Biz buna algı yaratmak diyoruz.

21.02.2020

linç yemiceksem bi maruzatım var a dostlar. mesajlaşmada bir gariplik var. abla sürekli mesaj sonuna x ve xx yazmak suretiyle bitirmiş konuşmayı.. (kiss kiss) düşünüyorum düşünüyorum ev sahibine cümlenin sonunda kalpli öpücük yada öptüm yazdığımı düşünüyorum... garip dimi?

21.02.2020

Bizim yapımıza göre garip de, yabancılar için durum öyle değil sanırım. Arama sonuçlarında X'in "öptüm" anlamı dışında "selametle", "iyi dileklerimle", "sağlıcakla kal" gibi anlamları da varmış. Ev sahibinin de x ile cevap vermesinden ötürü "öptüm" olarak yormanın kesinliğine emin olamadım.

sapık her yerde sapık..

TÜM YORUMLARI OKU (16)