Kiracısı Olan Evi Satın Alan Kişinin, ''Evden Çıkartamıyorum'' İsyanı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Bir sosyal medya kullanıcısının Twitter’daki paylaşımı, kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sıkıntıları tekrar gündeme getirdi. Kullanıcı, satın aldığı evdeki kiracı ile yaşadığı anlaşmazlığı anlattı ve bu durumu takipçileriyle paylaştı. Gelen yorumlar arasında kimi ev sahibine destek verirken, kimi ise kiracıyı haklı buldu.

Kullanıcının paylaşımı şöyle👇

twitter.com

👇

twitter.com

Olay hakkında yoruma yapanlardan bazıları, ev sahibine destek vererek, kiracısını nasıl çıkartabileceği hakkında öneri sunarken,

twitter.com

Bazıları ise kiracıyı haklı bularak, ev sahibinin evi almadan önce danışmanlık alması gerektiğini savundu.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi Çekebilir

Venüs Burcuna Göre Erkekler Nasıl Sever?
Bu 10 Soruluk Kısa Edebiyat Testinde Full Çekmek Çok Kolay!
Esra Ezmeci'ye Gelen Şok İtiraf: ''Eşim Babamla İlişkim Olduğunu Söylüyor''

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
21.08.2024

kiracı da ev kiralarken şunun bilincinde olmalı "ben kiradayım. yarın bir gün birisi bu evi kendi oturumu için satın alabilir ve satın aldığı tarihten itibaren bir ay içerisinde bana haklı ihtar çekebilir, yasaların ona hak verdiği gibi 6 ay içinde evini tahliye etmemi isteyebilir ve yasa gereği ben bu durumda tahliye etmek durumundayım bu sebeple kendimi bir gün bu ihtimale karşı hazır tutmalıyım. " yasal hak sonuçta. hani kiracı olarak haklarınız var da yasanın dediği kadar :) evrenin sahibi de değil kimse.

21.08.2024

Ev sahibisin sen degil mi?

22.08.2024

Sen bu zorluklara girmemek icin yeme içme biriktir ev al sonra gelsin birisi yiyosa cıkar mahkeme 3 yil sürer dye tahrik etsin. Erkeksen ilk durusmada söyle bunu hakim yaninda bakalim 3 yıl sürüyormu hakim bile tahrik olur. Kimse kimsenin malının ortagı degil 6 ay sürede vermiş insanca cıkması gerekiyor

21.08.2024

AYM ve AİHM kararlarının uygulanmadığı bir yerde adalet yoktur, hukuk yoktur. Hepimiz buna göre hareket etmek zorundayız. Öncelikle her işimizi ince eleyip sık dokuyarak. Yasaları bilmemek, yaptığın yasa dışı bir işten ceza almamanı sağlamaz. Peki suçlu kim? Eski yeni siyasiler. Neden, alayı çıkarını düşünen, liyakatsız, ağzı laf yapması dışında hiç bir olumlu özelliği olmayanlar, onların çıkardığı yasalar, yasaları uygulamayan her kademeden torpille işe alınmış sözde yöneticiler. Bize de burada bol bol lak lak yapmak kalıyor. Hoş yakında burayı da kaldırırlarsa şaşırmam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ