Kiracı ve Ev Sahibi Tartışmasında Kan Aktı

Batman'da ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olay neticesinde ev sahibi, kiracısı tarafından silahla öldürüldü.

60 yaşındaki ev sahibi hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, dün gece Körik Mahallesi'nde iş adamı 60 yaşındaki Suat Özperk ile kiracısı olduğu öğrenilen Veysi R. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Veysi R. tabancayla Özperk'e ateş açtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Özperk'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kiracı Veysi R., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
07.09.2022

Maalesef bu haberler çoğalmaya başladı. Umudumuz kiralar konusunda yasal düzenlemeler gelmesi. Serbest piyasadan daha serbest oldu konut piyasası.

07.09.2022

Kiracı hakları dışında bir kiracıyı evden atmaya çalışmak etik değil ama onun haricinde ev sahiplerine de eziyet etmesinler geçinemiyor, kirasını ödeyemiyor diye. Sizin ekonomik sorununuza ev sahipleri destek olamaz seslerini başka mecralara duyurmalılar. Devlet kira düzenlemesi yapmadığı sürece kiraların artığı bir bölgede düşük kira ücreti almasını beklemesin hiç kimse ev sahiplerinden. Kontrat bitti mi? İstediğini yapar yasal düzen içerisinde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ